آموزش طعم دار کردن مرغ برای فر و جوجه کباب

اولین نکته برای طعم دار کردن مرغ و هر نوع گوشت دیگر، توجه به کیفیت نمک مصرفی است. بنابراین اگر میخواهید جوجه کباب خوشمزهای برای مهمانانتان تدارک ببینید، خرید نمک آبی را در اولویت قرار دهید. برای طعم دار کردن فیله مرغ به منظور تهیه جوجه کباب، ابتدا زعفران دم کرده را روی فیلهها بریزید و مخلوط کنید. سپس پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را هم اضافه کنید.
در مرحله بعد باید مایونز کم چرب، کمی ماست، سس باربیکیو و سس خردل را مخلوط و به جوجه بیافزایید. برای اینکه جوجه کباب تردی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم از روغن هسته انگور نیز استفاده کنید. سپس جوجهها را به روغن زیتون، نمک آبی، فلفل، زنجبیل، پودر سیر و آبلیموی تازه آغشته کنید و اجازه دهید فیلهها سه تا 4 ساعت در معرض این مواد بمانند.
برای مزه دار کردن مرغ در فر و تهیه مرغ بریان روشهای مختلفی پیش روی شماست. با توجه به اینکه قیمت نمک صورتی ایران اختلاف چندانی با نمک سفید معمولی ندارد، پیشنهاد میکنیم برای اینکه غذای سالمتری داشته باشید، از این نوع نمک استفاده کنید. مهمترین نکته در طعم دار کردن مرغ برای فر این است که باید مرغ را قبل از سرخ کردن، در آب نمک قرار دهید. نمک رطوبت غذا را نگه میدارد و باعث میشود مرغ بریان پوست تردتر و گوشت آبداری داشته باشد. علاوه بر آب نمک به دلخواه میتوانید مرغ را با چاشنیهای دیگر مانند رزماری، سیر، آویشن، فلفل، فلفل دلمهای و پیاز طعم دار کنید.
در اولین مرحله برای از بین بردن بوی زهم مرغ باید از ترکیب سیر خام رنده شده و پیاز خام حلقه حلقه شده به همراه آبلیمو ترش و زعفران استفاده کنید. همچنین میتوانید از سبزیجات تازه و معطر مانند نعناع، جعفری و ریحان هم بهرهمند شوید و روی تکههای مرغ بگذارید. از آنجایی که مرغ سوخاری معمولا مزه تندی دارد، میتوانید برای طعم دار کردن این مدل مرغ زنجبیل تازه را روی آن رنده کنید. علاوه بر این، ترکیب سرکه، زنجبیل و پودر دارچین نیز برای طعم دار کردن مرغ سوخاری استفاده میشود.
با وجود طعم بینظیر مرغ سوخاری، اگر تحت رژیم لاغری هستید، توصیه میکنیم حتی الامکان مرغ را سوخاری نکنید؛ چرا که میزان روغن زیادی را به خود جذب میکند. در این شرایط میتوانید ترفند لاغری شکم با نمک را امتحان کنید و از این خاصیت بینظیر این افزودنی شورمزه شگفتزده شوید.
معمولا اکثر کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، باید بیشتر گوشت، مرغ و سبزیجات آب پز مصرف کنند. اگر طعم تکراری این مواد غذایی برایتان تکراری شده نگران نباشید. برای مزه دار کردن مرغ آب پز، در آبی که مرغ میپزد پیاز، آبلیمو، زردچوبه و نمک بریزید. همچنین هویج پوست کنده را به نحوی روی مرغ بگذارید که داخل آب نروند. کمی پوست زرد لیمو ترش هم میتواند مرغ آب پز را خوش طعم و عطرتر از قبل کند.
نکته مهم در مزه دار کردن مرغ آب پز نیز این است که از نمک مناسبی استفاده کنید. در صورتی که نمک، خوش طعم و باکیفیت باشد، به ادویههای دیگر کمتر نیاز خواهید داشت. شاید در نگاه اول مزه دار کردن گوشت بد بویی مانند مرغ صرفا با نمک به اندازه پاشویه کودک با آب نمک برای پایین آوردن تب خندهدار به نظر برسد، اما فقط کافی است یک بار طعم دار کردن مرغ را با نمک صورتی امتحان کنید.
غذای محبوب دیگری که با گوشت مرغ تهیه شده و باید به اندازه کافی طعم دار شود، مرغ شکم پر است. بعد از اینکه مرغ را پاک کردید و شستید، زعفران دم کرده، دارچین، آبلیمو، نمک، فلفل و کمی روغن مایع را در ظرفی بریزید و مرغ را به این ترکیبات آغشته کنید. برای مزه دار کردن سطح مرغ ترجیجا از نمک آبی استفاده کنید. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که دلیل تاکید بر استفاده از نمک آبی چیست. درون شکم مرغ را با دو حبه سیر و پیاز خرد شده پر کنید، روی مرغ سلفون بکشید و حداقل نصف روز یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
اگر قصد دارید برای تعطیلات آخر هفته به پیک نیک بروید و کتف و بال کبابی درست کنید، این طرز طعم دار کردن مرغ بسیار برایتان کاربردی خواهد بود. به این منظور آرد، چاشنی لیمو فلفلی، پاپریکا دودی و نمک (ترجیحا نمک آبی) را در ظرفی مخلوط و بال مرغ را به این ترکیب آغشته کنید. سپس به بالها روغن آشپزی اسپری کرده و قبل از کبابی کردنشان، با آبلیمو و پودر سیر نیز مزه دار کنید. یک بسته نمک آبی 250 گرمی دانه شکری برای حداقل 20 بار تهیه بال کبابی کافی است.
در این مقاله 6 روش طعم دار کردن مرغ را توضیح دادیم و گفتیم برای هر مدل غذا، میتوانید از چه موادی برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید. طعم غذا به کیفیت نمک آن وابسته است. بنابراین فارغ از اینکه قصد پخت چه مدل مرغی را دارید، از استفاده از نمک باکیفیت غافل نشوید. شما میتوانید انواع نمکهای آبی و صورتی مفید و اصل را از فروشگاه بلو سالت سفارش دهید. در پایان هر سوالی درباره طعم دار کردن مرغ دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.
نظرات کاربران