آموزش طعم دار کردن مرغ برای فر و جوجه کباب

اولین نکته برای طعم دار کردن مرغ و هر نوع گوشت دیگر، توجه به کیفیت نمک مصرفی است. بنابراین اگر میخواهید جوجه کباب خوشمزهای برای مهمانانتان تدارک ببینید، خرید نمک آبی را در اولویت قرار دهید. برای طعم دار کردن فیله مرغ به منظور تهیه جوجه کباب، ابتدا زعفران دم کرده را روی فیلهها بریزید و مخلوط کنید. سپس پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را هم اضافه کنید.
در مرحله بعد باید مایونز کم چرب، کمی ماست، سس باربیکیو و سس خردل را مخلوط و به جوجه بیافزایید. برای اینکه جوجه کباب تردی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم از روغن هسته انگور نیز استفاده کنید. سپس جوجهها را به روغن زیتون، نمک آبی، فلفل، زنجبیل، پودر سیر و آبلیموی تازه آغشته کنید و اجازه دهید فیلهها سه تا 4 ساعت در معرض این مواد بمانند.
برای مزه دار کردن مرغ در فر و تهیه مرغ بریان روشهای مختلفی پیش روی شماست. با توجه به اینکه قیمت نمک صورتی ایران اختلاف چندانی با نمک سفید معمولی ندارد، پیشنهاد میکنیم برای اینکه غذای سالمتری داشته باشید، از این نوع نمک استفاده کنید. مهمترین نکته در طعم دار کردن مرغ برای فر این است که باید مرغ را قبل از سرخ کردن، در آب نمک قرار دهید. نمک رطوبت غذا را نگه میدارد و باعث میشود مرغ بریان پوست تردتر و گوشت آبداری داشته باشد. علاوه بر آب نمک به دلخواه میتوانید مرغ را با چاشنیهای دیگر مانند رزماری، سیر، آویشن، فلفل، فلفل دلمهای و پیاز طعم دار کنید.
در اولین مرحله برای از بین بردن بوی زهم مرغ باید از ترکیب سیر خام رنده شده و پیاز خام حلقه حلقه شده به همراه آبلیمو ترش و زعفران استفاده کنید. همچنین میتوانید از سبزیجات تازه و معطر مانند نعناع، جعفری و ریحان هم بهرهمند شوید و روی تکههای مرغ بگذارید. از آنجایی که مرغ سوخاری معمولا مزه تندی دارد، میتوانید برای طعم دار کردن این مدل مرغ زنجبیل تازه را روی آن رنده کنید. علاوه بر این، ترکیب سرکه، زنجبیل و پودر دارچین نیز برای طعم دار کردن مرغ سوخاری استفاده میشود.
با وجود طعم بینظیر مرغ سوخاری، اگر تحت رژیم لاغری هستید، توصیه میکنیم حتی الامکان مرغ را سوخاری نکنید؛ چرا که میزان روغن زیادی را به خود جذب میکند. در این شرایط میتوانید ترفند لاغری شکم با نمک را امتحان کنید و از این خاصیت بینظیر این افزودنی شورمزه شگفتزده شوید.
معمولا اکثر کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، باید بیشتر گوشت، مرغ و سبزیجات آب پز مصرف کنند. اگر طعم تکراری این مواد غذایی برایتان تکراری شده نگران نباشید. برای مزه دار کردن مرغ آب پز، در آبی که مرغ میپزد پیاز، آبلیمو، زردچوبه و نمک بریزید. همچنین هویج پوست کنده را به نحوی روی مرغ بگذارید که داخل آب نروند. کمی پوست زرد لیمو ترش هم میتواند مرغ آب پز را خوش طعم و عطرتر از قبل کند.
نکته مهم در مزه دار کردن مرغ آب پز نیز این است که از نمک مناسبی استفاده کنید. در صورتی که نمک، خوش طعم و باکیفیت باشد، به ادویههای دیگر کمتر نیاز خواهید داشت. شاید در نگاه اول مزه دار کردن گوشت بد بویی مانند مرغ صرفا با نمک به اندازه پاشویه کودک با آب نمک برای پایین آوردن تب خندهدار به نظر برسد، اما فقط کافی است یک بار طعم دار کردن مرغ را با نمک صورتی امتحان کنید.
غذای محبوب دیگری که با گوشت مرغ تهیه شده و باید به اندازه کافی طعم دار شود، مرغ شکم پر است. بعد از اینکه مرغ را پاک کردید و شستید، زعفران دم کرده، دارچین، آبلیمو، نمک، فلفل و کمی روغن مایع را در ظرفی بریزید و مرغ را به این ترکیبات آغشته کنید. برای مزه دار کردن سطح مرغ ترجیجا از نمک آبی استفاده کنید. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که دلیل تاکید بر استفاده از نمک آبی چیست. درون شکم مرغ را با دو حبه سیر و پیاز خرد شده پر کنید، روی مرغ سلفون بکشید و حداقل نصف روز یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
اگر قصد دارید برای تعطیلات آخر هفته به پیک نیک بروید و کتف و بال کبابی درست کنید، این طرز طعم دار کردن مرغ بسیار برایتان کاربردی خواهد بود. به این منظور آرد، چاشنی لیمو فلفلی، پاپریکا دودی و نمک (ترجیحا نمک آبی) را در ظرفی مخلوط و بال مرغ را به این ترکیب آغشته کنید. سپس به بالها روغن آشپزی اسپری کرده و قبل از کبابی کردنشان، با آبلیمو و پودر سیر نیز مزه دار کنید. یک بسته نمک آبی 250 گرمی دانه شکری برای حداقل 20 بار تهیه بال کبابی کافی است.
در این مقاله 6 روش طعم دار کردن مرغ را توضیح دادیم و گفتیم برای هر مدل غذا، میتوانید از چه موادی برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید. طعم غذا به کیفیت نمک آن وابسته است. بنابراین فارغ از اینکه قصد پخت چه مدل مرغی را دارید، از استفاده از نمک باکیفیت غافل نشوید. شما میتوانید انواع نمکهای آبی و صورتی مفید و اصل را از فروشگاه بلو سالت سفارش دهید. در پایان هر سوالی درباره طعم دار کردن مرغ دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.
با عرض سلام و خسته نباشید، یک سوال داشتم برای طعم دار کردن مرغ کبابی و کلا آشپزی نمک آبی بهتره یا صورتی؟؟چون شنیدم از نمک صورتی بیشتر برای ماساژ و شستشوی پوست استفاده میشه؟ تشکر از مطالب ارزندهاتون
سیما عزیز سلام
خوشحالیم که همراه ما هستید.
هر دو نمک آبی و صورتی حاوی عناصر معدنی کمیاب و مورد نیاز بدن بوده و برای استفاده در آشپزی و یا استعمال خارجی فوق العاده هستند.
دوست عزیز این نکته که گفتید برای مزه دار کردن سطح مرغ ترجیجا از نمک آبی استفاده کنید روی طعم مرغ تاثیر خاصی داره؟یعنی نمک سفید باشه فرق میکنه؟
مرجان عزیز سلام
در رابطه با سوال شما باید بگیم که یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن بوی زهم مرغ طعم دار کردن با نمک هست.
حالا اگر به جای نمک معمولی از نمک آبی یا صورتی استفاده کنید علاوه بر از بین بردن بوی زهم مرغ از خواص و املاح معدنی موجود در نمک های آبی و صورتی هم بهره می برید.
قیمت نمک صورتی ایران در حجم زیاد چقدر هست؟
سلام علیرضا عزیز
ممنون از اینکه همراه ما هستید. برای کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش بلوسالت در تماس باشید همکاران ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود.
سلام من نمک صورتی خریدم از این مدلهایی که داخل آسیاب هستن وقتی که میخام یخ مرغ و ماهی سریعتر باز بشه روی مرغ و ماهی کمی از این نمک میریزم هم طعمش خوشمزه میشه و هم سریعتر یخ رو باز میکنه….
نوشین عزیز سلام
ممنون از اینکه همراه ما هستید و خوشحالیم که تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
بوی زهم مرغی که خوب طعم دار نشده واقعا حال بهم زنه…
امیدوارم اضافه کردن نمک این مشکل رو برام حل کنه
عاطفه عزیز سلام
یکی از راه کارهای از بین بردن بوی زهم مرغ اینه که سطح مرغ را به نمک آبی آغشته کنید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال بزارید و بعد با سبزیجات و ادویه دلخواه بپزید.
خوشحالیم که همراه ما هستید.
اگر برای طمع دار کردن مرغ بهش نمک آبی بزنیم رنگ آبی نمیگیره؟؟
سلام نازنین عزیز
همونطور که در متن اشاره کردیم رنگ آبی به صورت رگه هایی داخل نمک آبی هست.
نمک آبی اصل پس از حل شدن در آب یا استفاده روی خوراکی هیچگونه رد آبی از خودش باقی نمیزاره.
ممنون که همراه ما هستی.
بهترین روش برای طعم دار کردن مرغ اینه که از روز قبلش با پودر پیاز و زعفران و نمک مزه دار بشه
سلام جلال عزیز
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که تجربه اتون رو با ما درمیان گذاشتید.
من برای طعم دار کردن مرغ واسه فر یا جوجه کباب از سیر و نمک و فلفل دلمه استفاده میکنم همچنین ادویه کم میزنم تا مرغ مزه اصلیش رو از دست نده
سلام فریبا عزیز
ممنون از نظر شما و خوشحالم که تجربه ارزشمندتون را با ما به اشتراک گذاشتید.