میزان مصرف نمک اهمیت فوقالعاده جدی و مهمی در سلامت شخص دارد. اگر به صورت مداوم نمک بیش از اندازه در غذاهای خود استفاده کنید، مستعد بیماریهای متنوعی مانند فشار خون، سکته قلبی و مغزی خواهید شد. قبل از اینکه بدانید شوری غذا را چگونه از بین ببریم باید بدانید که از دیگر مشکلاتی که با اضافه کردن نمک بیش از اندازه غذا برای شما پیش میآید، میتوان به مواردی مانند سرطان معده، سکتههای قلبی، آسم و پوکی استخوان اشاره کرد.
خوردن غذای شور چه ضرری دارد؟
به نظر شما راه چاره این مشکل چیست؟ آیا میتوان غذای کمنمک مصرف کرد؟ مطمئناً برای همه شما مشکل است که غذای بیمزه بخورید. برای رفع این مشکل، استفاده از جایگزینهای دیگری مانند نمک آبی و صورتی میتواند انتخاب مناسبتری باشد. مطمئن باشید که قیمت نمک آبی نسبت به مزایای فوقالعاده آن کاملاً بهصرفه است. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم با خیال راحت از این نمک استفاده کنید و به این ترتیب دیگر دغدغهای بابت عوارض مصرف بالای نمک و شور شدن احتمالی غذا نداشته باشید.
روشهای رفع شوری غذا
قبل از اینکه به روشهای رفع شوری غذا بپردازیم، لازم است مجددا بر مصرف نمک صورتی و آبی به جای نمک سفید تاکید کنیم. خوردن غذای شور به صورت مداوم میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به جسم شما وارد کند؛ اما نمکهای صورتی و آبی عوارض به مراتب کمتری دارند و پرداخت هزینه بابت قیمت نمک هیمالیا در بلندمدت و با توجه به حفظ سلامتی شما، کاملا منطقی است. در ادامه روشهای رفع شوری غذا را میخوانید.
از بین بردن شوری غذا با میوه
یکی از روشهایی که با استفاده از آن میتوانید شوری غذای خود را از بین ببرید، استفاده از چند تکه میوه است. این روش برای غذاهایی مانند گوشت یا خوراک سبزی کارساز است. برای استفاده از این روش، میتوانید از چند تکه میوه مانند سیب یا آناناس برای از بین بردن شوری غذا استفاده کنید.
استفاده از سیب زمینی برای رفع شوری
اگر برای شما سؤال پیش آمده که شوری غذا را چگونه از بین ببریم باید بدانید که برای سالیان سال، استفاده از سیب زمینی یکی از بهترین روشهای انجام این کار بوده است. سیب زمینی به دلیل داشتن نشاسته، میتواند بخش اعظمی از نمک غذا را جذب کند. برای استفاده از این روش، تنها کافی است که یک سیب زمینی بردارید و بعد از پوست گرفتن و خرد کردن آن، به درون غذا بیندازید. قبل از اینکه سیب زمینیها به طور کامل پخته و له شوند، آنها را از غذا خارج کنید.
اضافه کردن آب برای از بین بردن شوری
برخی مواقع این امکان وجود دارد که شما غذای آبکی داشته باشید و بعد از اضافه کردن نمک، متوجه شوید که بیش از اندازه شور شده است. در این شرایط میتوانید کمی آب به غذای خود اضافه کنید و آن را رقیقتر شود. این روش برای غذاهایی مانند سوپ یا آبگوشت میتواند گزینه مناسبی باشد. البته توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن آب، کاملاً صبر کنید تا آب غذا بجوشد و به غلظت اولیه برسد. اما اگر میخواهید همچنان غذای آبکی داشته باشید، میتوانید مقداری از آب شور را خارج کرده و بهجای آن آب جدید به غذا بریزید.
استفاده از قاشق نقره برای جلوگیری از شوری غذا
یکی از روشهای جالبی که احتمالاً هیچیک از شما امتحان نکردهاید، استفاده از قاشق نقره برای از بین بردن شوری غذاست. برای استفاده از این روش، تنها کافی است که هنگام طبخ غذا از یک قاشق نقره استفاده کنید تا شوری آن را از بین ببرید.
روشهای جلوگیری از شور شدن غذا
احتمالاً همه شما شعار معروف پیشگیری بهتر از درمان است را شنیدهاید. در نتیجه، جلوگیری از شور شدن غذا بهتر از این است که به دنبال راهحلی برای از بین بردن شوری آن باشیم. پیشنهاد میکنیم این توصیهها را به خاطر بسپارید تا غذای شما شور نشود.
نمک را در مرحله آخر اضافه کنید
یکی از مهمترین موضوعاتی که برای جلوگیری از شور شدن غذا میتوانید انجام دهید، اضافه کردن نمک در مرحله آخر است. این موضوع برای غذاهای آبکی اهمیت بیشتری دارد. زیرا در این نوع غذاها بخش زیادی از آب غذا تبخیر شده و در نتیجه، اگر نمک را اول اضافه کنید تا حد زیادی شور میشود. همچنین برای خوشمزهتر شدن غذای آبکی خود میتوانید از نمک صورتی یا آبی استفاده کنید که مزایای بیشتری نیز برای سلامت بدن دارند. محصولاتی که از معدن نمک آبی ایران استخراج میشود، ضامن سلامتی شما خواهد بود.
مواظب غذاهای سدیمدار باشید
بعد از اینکه فهمیدید شوری غذا را چگونه از بین ببریم و انواع روشای آن را برای شما شرح دادیم، باید بدانید که برخی از غذاها بهخودیخود سدیم دارند. در نتیجه، اضافه کردن نمک میتواند باعث شور شدن آنها شود. غذاهایی مانند کنسروها و غذاهای نیمه آماده محتوای نمک دارند. با وجود خواص مصرف نمک مانند فواید آب نمک برای دهان و دندان باید در مصرف این افزودنی احتیاط کنید.
بهصورت مداوم غذا را بچشید
یکی دیگر از کارهای بسیار سادهای که میتوانید از شور شدن غذای خود جلوگیری کنید، چشیدن غذا در حین پخت است. قبل از اینکه نمک را به غذا اضافه کنید، با یک قاشق مقداری از آن را بچشید تا بدانید چه میزان نمک برای غذای شما کافی است.
پخت غذای خوشمزه و سالم با نمکهای آبی و صورتی بلوسالت
در این مقاله اطلاعاتی درباره روشهای جلوگیری از شور شدن غذا و همچنین شیوههای از بین بردن نمک آن در اختیار شما قرار دادیم. پس اگر میخواهید بدانید چگونه شوری غذا را از بین ببریم و اصلاً چگونه میتوانیم از شور شدن آن جلوگیری کنیم، مقاله بالا را بادقت مطالعه کنید. یکی از بهترین روشهایی که به شما کمک میکند در عین خوشمزه شدن غذا، سلامتی خود را حفظ کنید و از مضرات مصرف نمک سفید در امان بمانید، استفاده از نمک آبی و صورتی است. این نمک را میتوانید از بخش فروشگاهی بلو سالت 24 تهیه کنید.
نظرات کاربران