طرز تهیه پن کیک چگونه است؟

عطر و طعم پن کیک خانگی همه آن چیزی است که برای شروع یک روز دلچسب نیاز دارید. طرز تهیه پن کیک بسیار ساده است و با استفاده از موادی درست میشود که احتمالا همین الان هم در آشپزخانه دارید. در این مقاله بهترین دستور پخت پن کیک با و بدون شیر را میآموزید و نکات مهمی را برای تهیه این صبحانه در خوشمزهترین حالت ممکن، یاد میگیرید. از شما دعوت میکنیم تا انتها همراه ما باشید.
یکی از مهمترین نکات هنگام درست کردن پن کیک، این است که پن کیک خانگیتان باید به اندازه کافی پف کند. به این منظور، قنادان معروف دنیا توصیه میکنند از افزودن نمک، به ویژه نمک آبی، هنگام پخت پن کیک غافل نشوید. با این کار، طعم دیگر ترکیبات پن کیک باز میشود و مهمتر از این، پف پن کیک را تضمین میکند. در این بخش میآموزید چطور پن کیک سادهای را در تابه درست کنید.
مواد موردنیاز:
با این دستورالعمل میتوانید 12 عدد پن کیک درست کنید. آمادهسازی مواد و پخت پن کیک به ترتیب 5 و 10 دقیقه طول میکشد. برای تهیه پن کیک طبق مراحل زیر عمل کنید.
در مرحله دوم، خمیر غلیظ و حالت خامهای خواهد داشت. اگر خمیر خیلی غلیظ است (از ملاقه بیرون نمیریزد یا به سادگی از ظرف جدا نمیشود) چند قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا به قوام مطلوب برسد. همین ترفند را برای طرز تهیه کیک خیس هم میتوانید به کار بگیرید.
شاید طرز تهیه پن کیک بدون شیر به اندازه درمان سردرد با نمک عجیب به نظر برسد؛ اما ممکن است. در این بخش یاد میگیرید که چطور بدون شیر پن کیک درست کنید و خاطرهای از صبحانه به یاد ماندنی برای خود و عزیزانتان برجای بگذارید.
مواد موردنیاز:
آمادهسازی و پخت پن کیک با این دستورالعمل به ترتیب 5 و 10 دقیقه طول میکشد و در نهایت با استفاده از مواد فوق، 10 عدد پن کیک خواهید داشت. برای اینکه پن کیک پف و بافت خوبی داشته باشد، دقیقا مطابق مراحل زیر عمل کرده و نکاتی را که در بخش آخر مقاله توضیح میدهیم، رعایت کنید. یادگیری فوت و فنهای مهم هنگام پخت هر نوع غذایی کمک میکند که آشپزی بینقصی داشته باشید و برای مثال بدانید اگر سیرابی نپخت چه کنیم.
هنگام پخت هر نوع غذایی، چه طرز تهیه سالاد ماکارونی چه پن کیک، باید ترفندهای خاص آن را بلد باشید؛ در غیر این صورت، عطر، طعم یا بافت غذا آن طور که میخواهید، نمیشود. نکات زیر را هنگام تهیه پن کیک به یاد داشته باشید:
اگر بیکینگ پودر شما قدیمی یا تاریخ مصرف گذشته باشد، در نهایت پن کیکها به اندازه کافی پف نمیکنند. بهتر است تقریبا ماهی یک بار بیکینگ پودرتان را عوض کنید و ترجیحا از بیکینگ پودری استفاده کنید که تازه خریداری کردهاید.
در برخی مواقع، مواد پن کیک به صورت تودهای جمع میشوند و در نتیجه هنگام پخت، خمیر میمانند. برای جلوگیری از این اتفاق، قبل از افزودن مواد خیس، مواد خشک را حتما الک کنید و با همزن بزنید.
آخرین و البته یکی از مهمترین نکات طرز تهیه پن کیک این است که نمک اضافه کنید. نمک خمیر را سفتتر و به پف پن کیک کمک میکند. برای اینکه صبحانه سالمتری نوش جان کنید، به جای نمک سفید معمولی از نمک آبی 125 گرمی دانه شکری استفاده کنید.
در این مقاله طرز تهیه دو مدل پن کیک، با و بدون شیر را توضیح دادیم و گفتیم برای اینکه بافت پن کیک بهتر شود، چه نکاتی را باید رعایت کنید. در پایان از شما دعوت میکنیم هر سوالی دارید، در بخش نظرات این مقاله با ما دیگر همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت به اشتراک بگذارید.
نظرات کاربران