طرز تهیه کوکی گردویی، شکلاتی و ساده
هر کسی که عاشق شیرینیجات باشد، قطعا با عطر و طعم بهشتی کوکیها آشناست. سرو انواع کوکیها از جمله کوکیهای ساده، شکلاتی و گردویی با چایی خاطرهای به یاد ماندنی در ذهن مهمانها یا اعضای خانوادهتان ثبت میکند که هیچ گاه عطر فوق العاده و طعم بینظیر آن را از یاد نخواهند برد. طرز تهیه کوکی گردویی و همچنین کوکی با طعمهای دیگر، سادهتر از چیزی است که همیشه فکرش را میکردید. با این حال، فوت و فن پخت یک کوکی خوشمزه در سطر به سطر مقاله پیش رویتان نهفته است. پس تا انتها همراه ما باشید.
طرز تهیه کوکی ساده
احتمالا در اکثر دستور پختهای کوکی از شیرینیپزهای مطرح دنیا، نمک را در لیست مواد مورد نیاز دیده باشید. استفاده از مقادیر هر چند کم نمک باعث میشود که کیک و شیرینی بافت بهتری داشته باشند و به میزان موردنیاز پف کنند. همچنین اصطلاحا طعم دیگر مواد به کار رفته را باز میکنند. با توجه به مضرات نمک سفید برای سلامتی، توصیه میشود از مراکز فروش نمک آبی، این طعم دهنده موردنیاز خود را خریداری کنید.
مواد لازم:
- کره: 200 گرم (به دمای اتاق رسیده باشد)
- شکر قهوهای: 155 گرم (معادل ¾ پیمانه)
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد ساده: 300 گرم (معادل 2 پیمانه)
- نمک: یک پنس
طرز تهیه کوکی ساده:
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینیهای فر را با کره آب شده چرب کنید.
- با استفاده از همزن برقی، کره، شکر و نمک را در کاسه بزرگی هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر بار افزودن مواد، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد را نیز اضافه کرده و با دست خمیر را در کاسه جمع کنید.
- 2 قاشق چایخوری خمیر را به شکل توپ درآورید. با فاصله حدود 5 سانتیمتری از هم، روی سینیهای چرب شده قرار دهید. با چنگال سطح کوکیها را صاف کنید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
- به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که روی کوکیها طلایی شوند، صبر کرده و بعد از خنک شدن (حدود پس از 10 دقیقه) کوکیهای پخته شده را از سینی جدا کنید.
طرز تهیه کوکی کرهای
اگر کوکیهای کرهای نرم مدنظر شماست، دستور پخت زیر را از دست ندهید. افزودن نمک هیمالیا به این نوع کوکی نیز، بافت نرم و لذیذ آن را تضمین میکند. البته به هیچ عنوان نباید اضافه کردن نمک را در طرز تهیه کوکی گردویی دست کم بگیرید.
مواد لازم:
- آرد: 240 گرم (2 پیمانه)
- نمک: 3 گرم (2 قاشق چایخوری)
- کره: 227 گرم (1 پیمانه)
- شکر: 100 گرم (نصف پیمانه)
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- عصاره وانیل: 5 میلیلیتر (2 قاشق چایخوری)
- شکر ماسهای: 3/1 پیمانه
طرز تهیه کوکی کرهای:
- در همزن برقی کره، نمک و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
- زرده تخم مرغ و عصاره وانیل را در حین هم زدن اضافه کنید.
- آرد را بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شود.
- خمیر را در کاغذ روغنی یا پلاستیک بپیچید و سپس حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از سرد شدن خمیر، روی سینی فر شکر ماسهای بپاشید. خمیر را باز کرده و در شکر بغلتانید.
- با چاقوی تیزی خمیر را به توپکهایی با ضخامت یکسان برش دهید.
- کوکی ها را روی سینی فر با کاغذ روغنی و و در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که فقط لبههای آن قهوهای طلایی شود، صبر کنید.
طرز تهیه کوکی گردویی و کشمشی
کوکیهای گردویی گزینه مناسبی برای مهمانیهای شماست؛ چرا که نسبت به کوکیهای ساده کرهای مجلسیتر است. اگر طعم کشمش در کوکی را دوست ندارید، افزودن آن اجباری نیست؛ اما در این نوع کوکی هم باید نمک اضافه کنید و این نکته را به ویژه هنگام پخت کوکی برای فروش آن به عنوان منبع درآمدتان به یاد داشته باشید. در این مواقع استفاده از نمک صنعتی توصیه میشود. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که نمک صنعتی چیست.
مواد لازم:
- آرد سفید: 270 گرم (2 پیمانه)
- جوش شیرین: 3 گرم (نصف قاشق چایخوری)
- بیکینگ پودر: 2 گرم (4/1 قاشق چایخوری)
- کره ذوب شده: 115 گرم (8 قاشق غذاخوری)
- شکر: 115 گرم (نصف پیمانه)
- نمک: 1 گرم (4/1 قاشق چایخوری)
- تخم مرغ: 1 عدد
- گردوی ریز خرد شده: ¾ پیمانه + 12 نصفه گردوی خام (75 گرم)
طرز تهیه کوکی گردویی و کشمش:
- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
- کره، شکر و نمک را در کاسه بزرگی مخلوط کنید، کاملا هم بزنید تا مخلوط خامهای حاصل شود. حال مخلوط آرد را به همراه گردوی ریز خرد شده به کره اضافه کنید.
- تخم مرغ را با همزن بزنید، 2 قاشق چایخوری از تخم مرغ زده شده را کنار بگذارید و مابقی را به مخلوط خمیر اضافه کنید و خمیر را به شکل یک توپ خمیری در آورید.
- روی سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. روی سطح تمیز دیگری، خمیر را به 12 تکه مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ درآورید و آنها را با فاصله 5 سانتیمتری روی سینی قرار دهید.
- گردوهای نصفه را بردارید و به آرامی هر کدام از آنها را داخل هر شیرینی فشار دهید. حولهای روی کوکیها بیاندازید و اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت کنند.
- همزمان با این کار فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس براش آغشته به تخم مرغ زده شده را روی کوکیها بمالید و 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
طرز تهیه کوکی شکلاتی گردویی
عاشقان شکلات و کاکائو کم نیستند و به همین دلیل اصلا بعید نیست که بعد از پخت این کوکی، در عرض چشم به هم زدن حاصل پخت شما تمام شود! برای پخت این مدل کوکی نیز اهمیت افزودن نمک را نادیده نگیرید. این طعم دهنده شورمزه در پخت کیک به اندازه افزودن نمک برای درخت انار حیاتی است.
مواد لازم:
- کرم نرم شده: 1 پیمانه
- شکر سفید: 1 پیمانه
- شکر قهوهای: 1 پیمانه
- عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
- آرد سفید: 3 پیمانه
- جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
- نمک دریا یا نمک آبی: 1 قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی: 2 پیمانه
طرز تهیه کوکی شکلاتی:
- فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه آرد، جوش شیرین، نمک، بکینگ پودر را مخلوط کنید.
- کره و شکر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کند.
- مواد خشک را افزوده، شکلات چیپسی را به ترکیب تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و خوب بزنید.
- توپکهایی به اندازه 2 یا 3 قاشق چایخوری درست کنید و روی سینی با فاصله 5 سانتیمتری از هم بچینید.
- سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا کمی لبههای کوکی قهوهای شود.
پخت خوشمزهترین کوکیهای دنیا با نمک آبی و صورتی فروشگاه بلو سالت
در این مقاله طرز تهیه کوکی گردویی، شکلاتی، ساده و کرهای را آموختید. نمک در طعم و نتیجه نهایی همه این نوع کوکیها تاثیر زیادی دارد و بنابراین باید بهترین نوع نمک، یعنی نمک آبی و صورتی، را برای این کار تهیه کنید. در پایان اگر سوالی درباره درست کردن یا تجربهای در پخت کوکی دارید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات کاربران