طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه ساده

برای پخت کیک خیس شکلاتی طرز تهیه و دستورالعملهای مختلفی پیش روی شماست. نکته مهم در پخت کیک، استفاده از نمک آبی سمنان است؛ چرا که نمک باعث پف و بافت اسفنجی کیک میشود و نتیجه، کیک خیس خوشمزهتری خواهد بود.
مواد لازم:
مواد لازم برای آیسینگ کیک:
طرز تهیه کیک خیس مجلسی:
قبل از خارج کردن کیک از فر، خلال دندانی را در مرکز آن فرو کنید. اگر چیزی به خلال نچسبیده باشد، کیک خیس ساده شما پخته است. حال وقت آن است که آیسینگ کیک را آماده کنید.
برای تهیه آیسینگ کیک، آرد و شیر را در قابلمه کوچکی با همزن بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و همزمان به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. سپس به کاسه کوچکی منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
در کاسه بزرگتری، کره، شکر و وانیل را 3-4 دقیقه با همزن بزنید تا کرمرنگ شود. مخلوط شیر سرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه هم بزنید. در صورت تمایل اسپرینکل را نیز اضافه کنید. در برخی مراکز فروش نمک صورتی میتوانید اسپرینکلهای رنگی را تهیه کنید. در نهایت روی کیکی که خنک شده با خلال دندان سوراخهایی ایجاد کنید و آیسینگ را روی کیک و کنارههای آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید کمی پودر کاکائو روی کیک الک کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با گردو نیز به همین طریق است؛ با این تفاوت که قبل از قرار دادن مایع در فر باید به آن گردوهای خرد شده اضافه کنید.
اگر کیکهای وانیلی را ترجیح میدهید، این دستورالعمل گزینه مناسبی برای شماست. به یاد داشته باشید حتی در کیکهای وانیلی هم باید نمک اضافه کنید. این موضوع شاید به اندازه درمان میگرن با نمک کمی عجیب به نظر برسد، اما بسیار در بافت کیک موثر است. در این بخش طرز تهیه کیک خیس بدون فر و با فر را میآموزید.
مواد موردنیاز:
طرز تهیه کیک خیس وانیلی:
برای پخت کیک خیس بدون فر باید همین مراحل را طی کنید؛ با این تفاوت که قابلمه مناسبی را روی شعله پخش کن قرار دهید و شعله گاز را روی ملایمترین حالت آن تنظیم کنید. مایع کیک را در قابلمه بریزید، درب آن را با دمکنی بگذارید و صبر کنید تا کیک بپزد. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر نیز به همین صورت است. در پایان بعد از پخته شدن کیک در فر یا قابلمه، سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید و مخلوط شیر را روی آن بریزید تا کیک خیس شود.
نکته مهم در پخت کیکهای خیس این است که کیک بافت مناسبی داشته باشد تا مایع رویی به خوبی در لابهلای آن نفوذ کند. نمک آبی در ایجاد چنین بافتی تاثیر زیادی دارد. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که علاوه بر چنین مزایایی، نمک آبی چه خواصی دارد.
آخرین مورد از سری کیکهای هیجانانگیزی که در این مقاله طرز تهیه آن را آموزش میدهیم، کیک خیس زعفرانی است. این کیک، بسیار با ذائقه ما ایرانیها سازگار است و کمتر کسی است که بتواند در برابر عطر و طعم فوقالعاده آن مقاومت کند.
مواد لازم:
مواد موردنیاز برای تهیه شربت:
طرز تهیه کیک خیس زعفرانی:
در پایان شربت کیک را آماده کنید. به این صورت که آب، شکر و پودر هل را در ظرفی مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید تا کمی (و نه بیش از حد) غلیظ شود. با خلال دندان یا چنگال سوراخهایی روی کیک خنک شده ایجاد کنید و شربت را روی آن بریزید.
در این مقاله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی، کیک خیس ساده وانیلی و همچنین زعفرانی را توضیح دادیم. فقط یک بار استفاده از نمکهای آبی و صورتی بلوسالت کافی است تا متوجه تغییر بافت و طعم کیک خیس خود نسبت به دفعات قبل شوید. در پایان اگر سوالی درباره تهیه کیک خیس دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما باشیم.
نظرات کاربران