طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه ساده

دسته بندی ها : مقالات
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی دقیقا همان چیزی است که برای تجربه یک عصرانه دلچسب در کنار خانواده یا دوستان‌تان به آن نیاز دارید. طرز پخت کیک خیس از چیزی که تاکنون فکرش را می‌کردید، ساده‌تر است و فقط کافی است براساس دستور کیک خیس عمل کنید. در این مقاله به آموزش کیک خیس شکلاتی، ساده و زعفرانی می‌پردازیم. این مطلب کاربردی نقشه راه شما برای پخت خوشمزه‌ترین کیک خیس‌های شکلاتی است. پس مطالعه آن را از دست ندهید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه ساده

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی

برای پخت کیک خیس شکلاتی طرز تهیه و دستورالعمل‌های مختلفی پیش روی شماست. نکته مهم در پخت کیک، استفاده از نمک آبی سمنان است؛ چرا که نمک باعث پف و بافت اسفنجی کیک می‌شود و نتیجه، کیک خیس خوشمزه‌تری خواهد بود.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • جوش شیرین: 2 قاشق چای‌خوری
  • کاکائو: 4/3 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 1 پیمانه
  • قهوه دم کرده: 1 پیمانه
  • شیر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای آیسینگ کیک:

  • آرد: 5 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • کره نرم شده: 2/1 پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • اسپرینکل رنگی: 2 تا 4 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه کیک خیس مجلسی:

  1. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا قبل از قرار دادن قالب و مایع کیک از قبل گرم شود.
  2. مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و شکر را با هم در کاسه بزرگی الک کنید.
  3. روغن، قهوه و شیر را به مواد خشک الک شده اضافه و با سرعت متوسط همزن 1 دقیقه مخلوط کنید.
  4. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجددا 2 دقیقه دیگر هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و رقیقی حاصل شود.
  5. کف قالب را چرب و آردپاشی کنید، مایع کیک را درون آن بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

قبل از خارج کردن کیک از فر، خلال دندانی را در مرکز آن فرو کنید. اگر چیزی به خلال نچسبیده باشد، کیک خیس ساده شما پخته است. حال وقت آن است که آیسینگ کیک را آماده کنید.

طرز تهیه آیسینگ برای کیک خیس شکلاتی

برای تهیه آیسینگ کیک، آرد و شیر را در قابلمه کوچکی با همزن بزنید تا یک‌دست شود. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و همزمان به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. سپس به کاسه کوچکی منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

در کاسه بزرگ‌تری، کره، شکر و وانیل را 3-4 دقیقه با همزن بزنید تا کرم‌رنگ شود. مخلوط شیر سرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه هم بزنید. در صورت تمایل اسپرینکل را نیز اضافه کنید. در برخی مراکز فروش نمک صورتی می‌توانید اسپرینکل‌های رنگی را تهیه کنید. در نهایت روی کیکی که خنک شده با خلال دندان سوراخ‌هایی ایجاد کنید و آیسینگ را روی کیک و کناره‌های آن بریزید. در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر کاکائو روی کیک الک کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با گردو نیز به همین طریق است؛ با این تفاوت که قبل از قرار دادن مایع در فر باید به آن گردوهای خرد شده اضافه کنید.

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات

اگر کیک‌های وانیلی را ترجیح می‌دهید، این دستورالعمل گزینه مناسبی برای شماست. به یاد داشته باشید حتی در کیک‌های وانیلی هم باید نمک اضافه کنید. این موضوع شاید به اندازه درمان میگرن با نمک کمی عجیب به نظر برسد، اما بسیار در بافت کیک موثر است. در این بخش طرز تهیه کیک خیس بدون فر و با فر را می‌آموزید.

مواد موردنیاز:

  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 1.5 پیمانه
  • نمک: 1 پنس
  • بیکینگ پودر: 1.5 قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: 1 پیمانه
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک خیس وانیلی:

  1. مانند آنچه درباره طرز تهیه کیک خیس شکلاتی توضیح دادیم، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
  2. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و حداقل سه بار الک کنید.
  3. شیر، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا مایع غلیظی به دست آید. مقداری از مواد را (تقریبا 1 پیمانه) جدا کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
  4. سپس آرد الک شده را به مواد خیس اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
  5. مایع کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و درون فر قرار دهید.

پخت کیک خیس بدون فر

برای پخت کیک خیس بدون فر باید همین مراحل را طی کنید؛ با این تفاوت که قابلمه‌ مناسبی را روی شعله پخش کن قرار دهید و شعله گاز را روی ملایم‌ترین حالت آن تنظیم کنید. مایع کیک را در قابلمه بریزید، درب آن را با دم‌کنی بگذارید و صبر کنید تا کیک بپزد. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر نیز به همین صورت است. در پایان بعد از پخته شدن کیک در فر یا قابلمه، سوراخ‌هایی روی کیک ایجاد کنید و مخلوط شیر را روی آن بریزید تا کیک خیس شود.

نکته مهم در پخت کیک‌های خیس این است که کیک بافت مناسبی داشته باشد تا مایع رویی به خوبی در لابه‌لای آن نفوذ کند. نمک آبی در ایجاد چنین بافتی تاثیر زیادی دارد. در مقاله دیگری توضیح داده‌ایم که علاوه بر چنین مزایایی، نمک آبی چه خواصی دارد.

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

آخرین مورد از سری کیک‌های هیجان‌انگیزی که در این مقاله طرز تهیه آن را آموزش می‌دهیم، کیک خیس زعفرانی است. این کیک، بسیار با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگار است و کمتر کسی است که بتواند در برابر عطر و طعم فوق‌العاده آن مقاومت کند.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1 و نیم پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • آرر: 2.5 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • زعفران آب کرده: 4/1 پیمانه
  • وانیل: 8/1 قاشق چای‌خوری

مواد موردنیاز برای تهیه شربت:

  • آب: 4/1 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: 8/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی:

  1. ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و بعد از افزودن وانیل، با همزن بزنید.
  2. به آرامی شکر را اضافه و 10 دقیقه دیگر بزنید تا حجم تخم مرغ‌ها دو برابر شود.
  3. زعفران آب کرده، روغن، شیر و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و مواد مایع را اضافه کنید. در نهایت مانند آنچه در بخش‌های قبل توضیح دادیم، مایع را در قالب ریخته و در فر قرار دهید. مجددا لازم است تاکید کنیم نقش نمک را اصلا دست‌کم نگیرید. استفاده از این ادویه شورمزه در کیک، می‌تواند مانند استفاده از نمک برای گوش درد معجزه کند.

در پایان شربت کیک را آماده کنید. به این صورت که آب، شکر و پودر هل را در ظرفی مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید تا کمی (و نه بیش از حد) غلیظ شود. با خلال دندان یا چنگال سوراخ‌هایی روی کیک خنک شده ایجاد کنید و شربت را روی آن بریزید.

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

خرید نمک‌های آبی و صورتی برای تهیه کیک خیس از فروشگاه بلوسالت

در این مقاله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی، کیک خیس ساده وانیلی و همچنین زعفرانی را توضیح دادیم. فقط یک بار استفاده از نمک‌های آبی و صورتی بلوسالت کافی است تا متوجه تغییر بافت و طعم کیک خیس خود نسبت به دفعات قبل شوید. در پایان اگر سوالی درباره تهیه کیک خیس دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات پاسخگوی شما باشیم.

 

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه ساده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2021 - BLUESALT24 | All rights reserved