طرز تهیه کیک ساده با شیر و پف زیاد

کیک ساده یکی از خوشطعمترین کیکهایی است که دستور پخت آسانی نیز دارد. در دستورالعملهایی که در این مقاله برای طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد شرح دادهایم، نمک آبی نیز به چشم میخورد. اهمیت افزودن نمک را هنگام پخت کیک بههیچعنوان نادیده نگیرید. در بخش پایانی مقاله درباره علل افزودن نمک در طرز تهیه کیک شیر یا پف زیاد توضیح میدهیم. اگر نگران قیمت نمک آبی هستید، باید به شما بگوییم که قیمت این نمک چندان گران نبوده و به دلیل فواید که دارد، خرید آن مقرون بهصرفه خواهد بود. مواد لازم کیک ساده به شرح زیر است:
طرز تهیه کیک بدون شیر با پف زیاد نیز به همین صورت است؛ با این تفاوت که باید به جای شیر، به ترکیبات فوق آب (ترجیحا آب جوش) اضافه کنید. توجه داشته باشید که در تهیه کیک ساده اسفنجی اضافه کردن نمک را از یاد نبرید. بلوسالت 24 سایت خرید نمک آبی، صورتی و نمک دریایی است که میتوانید برای انواع نمکهای مخصوص آشپزی و پخت و پز کیک از ما سفارش دهید.
اگر فر ندارید، نگران نباشید! ما طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد در توستر را نیز به شما آموزش میدهیم. همانطور که میتوان کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه را در توستر تهیه کرد، برای تهیه کیک ساده با شیر نیز میتوانید از توستر استفاده کنید. در طرز تهیه کیک ساده با توستر، باید توستر را قبل از شروع کار روی 150 درجه روشن و در 10 دقیقه تنظیم کنید تا قبل از قرار دادن قالب و مایع کیک، فضای درون آن گرم شود. روش پخت کیک ساده در توستر بهگونهای است که بعد از قرار دادن کیک درون توستر، باید المنت بالا را خاموش و صرفا پایین را روشن نگه دارید تا کیک به اندازه کافی پف کند.
یکی دیگر از روشهای آسان برای طرز تهیه کیک ساده بدون فر و شیر، پخت کیک در قابلمه است. در طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه باید بعد از آماده کردن مایع کیک، کف قابلمه تفلونی را چرب کنید. سپس روی شعله ملایمی قرار دهید تا به خوبی گرم شود. مایع کیک را درون قابلمه بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید. دمای شعله باید در کمترین حالت تنظیم شود. در نهایت درب قابلمه را با دم کنی بگذارید و 45 تا 60 دقیقه منتظر بمانید تا کیک بپزد.
یکی از لذیذترین کیکها که بیشتر افراد نیز دوست دارند، کیک کاکائویی است. مواد لازم برای درست کردن کیک ساده کاکائویی عبارتاند از:
درست کردن انواع کیک با پف زیاد و بافت اسفنجی برای بیشتر افراد بسیار چالش برانگیز است. برای طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی، کیک خیس یا کیک ساده با پف فراوان و بافت اسفنجی باید نکات مهمی را رعایت کنید. در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با پف زیاد را مرحله به مرحله برای شما شرح دادهایم:
تا اینجای مقاله طرز تهیه کیک ساده اسفنجی را آموزش دادیم. طرز تهیه کیک ساده برای 10 نفر با پف زیاد نیز تفاوت چندانی با دستورالعملهای قبل ندارد. صرفا باید حداقل از 3 پیمانه آرد استفاده کنید و مابقی مواد را نیز به مقدار لازم افزایش دهید.
یکی دیگر از انواع کیکهای محبوب، کیکهای خیس ساده وانیلی، زعفرانی و شکلاتی است. برای یادگیری طرز تهیه کیک وانیلی ساده با پف زیاد و شربت زعفرانی باید از مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم برای شربت کیک خیس زعفرانی نیز به شرح زیر است:
یکی از کیکهای موردعلاقه ایرانیها، کیکهای ساده با شربت زعفران یا همان کیک خیس زعفرانی است. برای پختن این کیک پس از آماده کردن مواد فوق باید مراحل زیر را طی کنید:
ما در مجله بلوسالت 24 علاوهبر طرز تهیه کیک، نکات مهم دیگری را نیز برای پخت و پز و آشپزی ارائه کردهایم. بهعنوان مثال در یکی از مقالات به سوال «کدام فلفل دلمه ای برای پختن مناسب است» پاسخ دادهایم. اگر شما به آشپزی علاقهمند هستید و قصد دارید با ترفندهای مختلف در پخت انواع غذاها آشنا شوید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
همه ما با خواص بیشمار نمک آشنا هستیم. سوالی که بیشتر افراد میپرسند این است که چرا در پخت کیک از نمک استفاده میشود؟ در واقع نمک پای ثابت انواع دستورهای پخت از جمله طرز تهیه کیک یخچالی ساده است. نمک باعث میشود که مزه ترکیبات دیگر کیک بهتر احساس شود و همچنین جلوی شیرین شدن بیش از حد کیک را میگیرد. مهمتر از این موارد، این است که نمک باعث میشود سفیده تخم مرغ از حالت اصلی خودش خارج شود و در نتیجه کیک بیشتر پف میکند.
در این مقاله طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد را آموزش دادیم و گفتیم چرا برای پف کردن کیک باید نمک اضافه کنید. شما میتوانید برای بافت بهتر کیک، به جای نمک سفید نمکهای آبی و صورتی موجود در فروشگاه بلوسالت را سفارش دهید. در پایان اگر سوالی دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات این مقاله پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلوسالت باشیم.
اگر پس از پخت، روی کیک طلایی نشده بود در نهایت ۲ الی ۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک کاملا طلایی و برشته شود.
برای پخت کیک، باید مواد مواد حدود 45 الی 50 دقیقه درون فر بماند. پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم. زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.
سرد بودن شیر باعث گلوله گلوله شدن آرد میشود؛ بنابراین بهتر است در طرز تهیه کیک ساده با شیر و وانیل از شیر ولرم استفاده کنید.
نظرات کاربران