طرز تهیه کیک ساده با شیر و پف زیاد

دسته بندی ها : مقالات
کیک پختن با پف زیاد ساده‌تر از آن چیزی است که همیشه فکرش را می‌کردید. در پخت هر کدام از انواع مختلف کیک‌ها، چه کیک ساده وانیلی و چه چیز کیک، باید ترفندهایی را رعایت کنید تا کیک پف کند و خمیر نشود. در این مقاله طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد را می‌آموزید. همچنین راهنمایی‌تان می‌کنیم که چطور در خانه چیز کیک درست کنید. مطالعه این مطلب و پخت کیک با دستورالعمل‌های ساده زیر پف کیک‌های شما را تضمین می‌کند. تا انتها همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک ساده با شیر و پف زیاد

طرز تهیه کیک ساده با شیر؛ طعمی لذیذ و خوشمزه

کیک ساده یکی از خوش‌طعم‌ترین کیک‌هایی است که دستور پخت آسانی نیز دارد. در دستورالعمل‌هایی که در این مقاله برای طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد شرح داده‌ایم، نمک آبی نیز به چشم می‌خورد. اهمیت افزودن نمک را هنگام پخت کیک به‌هیچ‌عنوان نادیده نگیرید. در بخش پایانی مقاله درباره علل افزودن نمک در طرز تهیه کیک شیر یا پف زیاد توضیح می‌دهیم. اگر نگران قیمت نمک آبی هستید، باید به شما بگوییم که قیمت این نمک چندان گران نبوده و به‌ دلیل فواید که دارد، خرید آن مقرون به‌صرفه خواهد بود. مواد لازم کیک ساده به شرح زیر است:

  • تخم مرغ: 5 عدد
  • آرد: دو پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: دو قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک پنس یا نوک قاشق مرباخوری
  • شکر: یک پیمانه

طرز تهیه کیک ساده خانگی برای 8 نفر؛ مراحل تهیه و پخت کیک شیر

  1. کیک شیر یکی از بهترین و راحت‌ترین کیک‌ها است که برای پخت آن باید مراحل زیر را طی کنید:
  2. ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس سفیده را از زرده جدا کنید.
  3. دو قاشق شکر افزوده و با همزن برقی حداقل به مدت 5 دقیقه بزنید تا مایع کاملا سفید و کش‌دار شود.
  4. مابقی شکر را به همراه وانیل و زرده تخم مرغ در ظرف دیگری بزنید تا مخلوط کاراملی به دست آید.
  5. در این مرحله از طرز تهیه کیک ساده با شیر، روغن و بعد از آن شیر را به‌آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید.
  6. آرد، بیکینگ پودر و نمک را دو بار الک کنید و به زرده‌ها اضافه کنید.
  7. سفیده تخم مرغ پف کرده را به تدریج و طی دو مرحله به مایع کیک اضافه کنید و فقط با لیسک هم بزنید.
  8. کف قالب را کمی چرب و آردپاشی کنید، سپس مواد را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

طرز تهیه کیک بدون شیر با پف زیاد نیز به همین صورت است؛ با این تفاوت که باید به جای شیر، به ترکیبات فوق آب (ترجیحا آب جوش) اضافه کنید. توجه داشته باشید که در تهیه کیک ساده اسفنجی اضافه کردن نمک را از یاد نبرید. بلوسالت 24 سایت خرید نمک آبی، صورتی و نمک دریایی است که می‌توانید برای انواع نمک‌های مخصوص آشپزی و پخت و پز کیک از ما سفارش دهید.

طرز تهیه کیک ساده با شیر بدون فر؛ روشی ساده و آسان برای پخت کیک

اگر فر ندارید، نگران نباشید! ما طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد در توستر را نیز به شما آموزش می‌دهیم. همان‌طور که می‌توان کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه را در توستر تهیه کرد، برای تهیه کیک ساده با شیر نیز می‌توانید از توستر استفاده کنید. در طرز تهیه کیک ساده با توستر، باید توستر را قبل از شروع کار روی 150 درجه روشن و در 10 دقیقه تنظیم کنید تا قبل از قرار دادن قالب و مایع کیک، فضای درون آن گرم شود. روش پخت کیک ساده در توستر به‌گونه‌ای است که بعد از قرار دادن کیک درون توستر، باید المنت بالا را خاموش و صرفا پایین را روشن نگه دارید تا کیک به اندازه کافی پف کند.

طرز تهیه کیک ساده بدون فر

یکی دیگر از روش‌های آسان برای طرز تهیه کیک ساده بدون فر و شیر، پخت کیک در قابلمه است. در طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه باید بعد از آماده کردن مایع کیک، کف قابلمه تفلونی را چرب کنید. سپس روی شعله ملایمی قرار دهید تا به خوبی گرم شود. مایع کیک را درون قابلمه بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید. دمای شعله باید در کمترین حالت تنظیم شود. در نهایت درب قابلمه را با دم کنی بگذارید و 45 تا 60 دقیقه منتظر بمانید تا کیک بپزد.

طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد و شیر

یکی از لذیذترین کیک‌ها که بیشتر افراد نیز دوست دارند، کیک کاکائویی است. مواد لازم برای درست کردن کیک ساده کاکائویی عبارت‌اند از:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 4/1 پیمانه
  • پودر کاکائو: 75 گرم
  • شیر: یک پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری پر
  • جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری پر
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق مرباخوری
  • شکر: دو پیمانه

گام به گام طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با پف زیاد برای 4 نفر

درست کردن انواع کیک با پف زیاد و بافت اسفنجی برای بیشتر افراد بسیار چالش بر‌انگیز است. برای طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی، کیک خیس یا کیک ساده با پف فراوان و بافت اسفنجی باید نکات مهمی را رعایت کنید. در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با پف زیاد را مرحله به مرحله برای شما شرح داده‌ایم:

  1. همه مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در ظرفی بریزید و دو تا سه بار الک کنید.
  2. شکر، تخم مرغ، وانیل، نمک و روغن را به مخلوط مرحله قبل اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.
  3. کف قالب را چرب و آرد‌پاشی کنید، مایع را درون آن بریزید و حدود 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

تا اینجای مقاله طرز تهیه کیک ساده اسفنجی را آموزش دادیم. طرز تهیه کیک ساده برای 10 نفر با پف زیاد نیز تفاوت چندانی با دستورالعمل‌های قبل ندارد. صرفا باید حداقل از 3 پیمانه آرد استفاده کنید و مابقی مواد را نیز به مقدار لازم افزایش دهید.

طرز تهیه کیک ساده کاکائویی

طرز تهیه کیک خیس ساده وانیلی و بدون شکلات

یکی دیگر از انواع کیک‌های محبوب، کیک‌های خیس ساده وانیلی، زعفرانی و شکلاتی است. برای یادگیری طرز تهیه کیک وانیلی ساده با پف زیاد و شربت زعفرانی باید از مواد زیر را آماده کنید:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 2 و نیم پیمانه
  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • گلاب: 2/1 پیمانه
  • روغن مایع: 2/1 پیمانه
  • زعفران آب شده: 4/1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: 8/1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک پنس
  • شکر: یک و نیم پیمانه

مواد لازم برای شربت کیک خیس زعفرانی نیز به شرح زیر است:

  • آب: 4/1 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: 8/1 قاشق چای‌خوری

طرز پختن کیک ساده خیس با طعم خوش زعفران

یکی از کیک‌های موردعلاقه ایرانی‌ها، کیک‌های ساده با شربت زعفران یا همان کیک خیس زعفرانی است. برای پختن این کیک پس از آماده کردن مواد فوق باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و بعد از افزودن وانیل با همزن برقی هم بزنید. در حین روشن بودن همزن، شکر را به تدریج اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر هم بزنید تا به خوبی پف کند.
  2. زعفران را به مواد فوق اضافه و مجددا 5 دقیقه دیگر هم بزنید. سپس به ترتیب روغن، گلاب و شیر را بیافزایید.مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر را الک و به مواد خیس کیک اضافه کنید. بعد از افزودن ترکیبات خشک، فقط باید با لیسک مایع کیک را هم بزنید.
  3. قالب را مطابق دستور قبل آماده کنید، مایع کیک را درون آن بریزید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه در دمای 180 فر بپزد.
  4. برای تهیه شربت زعفران همه مواد را مخلوط و روی شعله ملایم قرار دهید. پس از آماده شدن شربت و خنک شدن آن، روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید و شربت را روی کیک بریزید.
کیک خیس ساده بدون شکلات

ما در مجله بلوسالت 24 علاوه‌بر طرز تهیه کیک، نکات مهم دیگری را نیز برای پخت و پز و آشپزی ارائه کرده‌ایم. به‌عنوان مثال در یکی از مقالات به سوال «کدام فلفل دلمه ای برای پختن مناسب است» پاسخ داده‌ایم. اگر شما به آشپزی علاقه‌مند هستید و قصد دارید با ترفندهای مختلف در پخت انواع غذاها آشنا شوید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

اهمیت استفاده از نمک در پخت کیک و اسفنجی شدن آن

همه ما با خواص بی‌شمار نمک آشنا هستیم. سوالی که بیشتر افراد می‌پرسند این است که چرا در پخت کیک از نمک استفاده می‌شود؟ در واقع نمک پای ثابت انواع دستورهای پخت از جمله طرز تهیه کیک یخچالی ساده است. نمک باعث می‌شود که مزه ترکیبات دیگر کیک بهتر احساس شود و هم‌چنین جلوی شیرین شدن بیش از حد کیک را می‌گیرد. مهم‌تر از این موارد، این است که نمک باعث می‌شود سفیده تخم مرغ از حالت اصلی خودش خارج شود و در نتیجه کیک بیشتر پف می‌کند.

خرید نمک آبی و صورتی برای پخت کیک‌ با پف زیاد از فروشگاه بلوسالت

در این مقاله طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد را آموزش دادیم و گفتیم چرا برای پف کردن کیک باید نمک اضافه کنید. شما می‌توانید برای بافت بهتر کیک، به جای نمک سفید نمک‌های آبی و صورتی موجود در فروشگاه بلوسالت را سفارش دهید. در پایان اگر سوالی دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات این مقاله پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلوسالت باشیم.

سوالات متداول

01چه کار کنیم یا روی کیک طلایی و برشته شود؟

اگر پس از پخت، روی کیک طلایی نشده بود در نهایت ۲ الی ۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک کاملا طلایی و برشته شود.

02از کجا بفهمیم کیک کاملا پخته شده است؟

برای پخت کیک، باید مواد مواد حدود 45 الی 50 دقیقه درون فر بماند.  پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم. زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.

03علت گلوله گلوله شدن آرد هنگام تهیه کیک ساده چیست؟

سرد بودن شیر باعث گلوله گلوله شدن آرد می‌شود؛ بنابراین بهتر است در طرز تهیه کیک ساده با شیر و وانیل از شیر ولرم استفاده کنید.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک ساده با شیر و پف زیاد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2020-2024 BLUESALT24 - All Rights Reserved©