آموزش طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی در خانه

نکته مهم برای پف دار کردن کیک یزدی، افزودن نمکهای باکیفیتی مانند نمک آبی و صورتی به آن است. در نگاه اول ممکن است قیمت نمک آبی بالا به نظر برسد، اما اگر بدانید چه تاثیر شگرفی در پف کیک یزدیهای شما خواهد داشت، لحظهای برای خرید این نوع نمک جادویی تعلل نمیکنید! در این بخش میآموزید که چگونه در عرض 45 دقیقه کیک یزدی اصیل درست کنید. با طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم:
طرز تهیه کیک یزدی با ماست:
طرز تهیه کیک یزدی با شیر نیز به همین صورت است؛ با این تفاوت که به جای ماست باید شیر اضافه کنید.
اگر قالب مافین یا فر ندارید، جای نگرانی نیست. شما میتوانید به جای قالب از لیوان یک بار مصرف یا فنجان استفاده کنید و کیک یزدی خانگی فوق العادهتان را بپزید. طرز تهیه کیک یزدی در توستر نیز تفاوت چندانی با دستور پخت قبلی ندارد و فقط باید دمای توستر را درست تنظیم کنید. برای تهیه کیک یزدی در توستر، المنت بالا را باید خاموش کنید و کاپ کیکها را روی سینی توستر بگذارید. 10 دقیقه اول دمای توستر را روی 200 و سپس روی 160 تنظیم کنید. معمولا 35 دقیقه طول میکشد تا کیک یزدیها در توستر بپزند.
مواد موردنیاز و روش تهیه مایه کیک در این دستور پخت نیز تفاوتی با قسمت قبل ندارد. برای حفظ پف کیک یزدی، افزودن نمک را فراموش نکنید. با وجود مزایای بسیار نمک در پخت کیک و خواص آن برای سلامتی، برخی کودکان بیش از اندازه به خوردن نمک تمایل دارند و همین، سلامتیشان را به خطر میاندازد. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که تمایل به خوردن نمک در کودکان نشانه کمبود چیست.
در بخش قبل مختصرا به این موضوع اشاره کردیم که شاید افزودن نمک به کیک به اندازه پایین آوردن تب کودک با نمک عجیب باشد، اما افزودن این طعم دهنده شورمزه در بافت نهایی نقش مهمی دارد. علاوه بر اضافه کردن نمک، هنگام پخت باید به نکات مهم دیگری نیز توجه داشته باشید. برخی از این نکات عبارتند از:
در برخی موارد وقتی چند روز از پخت کیک یزدی میگذرد، کیک سفت شده و بعضا قابل خوردن نیست. با وجود خواص روغن زیتون و نمک برای صورت و خاصیت نرم کنندگی این دو ماده شگفتانگیز، نمیتوان با روغن کیک یزدی را نرم کرد. به این منظور باید فنجان بسیار کوچکی حاوی آب در نقطه امنی در کف مایکروویو قرار دهید و کیک یزدیها را در آن به مدت 10 ثانیه گرم کنید. در صورتی که کیکها به اندازه کافی نرم نشدند، مجددا این کار را تکرار و بلافاصله کیک یزدی را سرو کنید.
یکی دیگر از روشهای نرم کردن کیک یزدی این است که از شربت آب شکر استفاده کنید. در بسیاری از مواقع علت خشک شدن کیک، از دست رفتن رطوبت و قند آن است. بر این اساس، برای اینکه دوباره کیک یزدیهای نرمی داشته باشید، کمی آب قند روی کاپ کیکها اسپری کنید. اگر کیک بیش از حد خشک شده، سوراخهایی در آن به وجود آورید و آب قند را روی آن بریزید. نکته آخر اینکه در صورتی که کیکها میزان پف مناسبی داشته باشند، احتمال خشک شدن کیک به مراتب کاهش مییابد. برای پف دار شدن کیک، خرید نمک آبی 250 گرمی کریستالی و افزودن این ماده جادویی هنگام پخت توصیه میشود.
در این مقاله طرز تهیه کیک یزدی با پیمانه در فر و توستر را توضیح دادیم و نکات مهمی را یادآوری کردیم که در پخت کیک یزدی اهمیت بالایی دارند. شما میتوانید با خرید نمک آبی یا صورتی از فروشگاه بلو سالت و استفاده اندکی از آنها هنگام پخت، کیکهای پف داری درست کنید و دیگر از خرید کیک و شیرینی بینیاز شوید. اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال میشویم پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.
نظرات کاربران