طرز پختن حلیم بادمجان با لوبیا سفید و برنج

حلیم بادمجان با لوبیا سفید و برنج، یک غذای لذیذ و سنتی است که میتوان آن را در مجالس مختلف به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی سرو کرد. لوبیا سفید حاوی پروتئین، فیبر، آهن و ویتامینهای گروه B است و بادمجان نیز فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدان دارد. بنابراین با پخت این مدل حلیم بادمجان میتوانید با یک تیر چند نشان بزنید و مواد مغذی و مفید موردنیاز بدن را تامین کنید. در این مقاله دو مدل طرز پختن حلیم بادمجان را توضیح میدهیم و فوت و فن دستورهای پخت مختلف را با هم بررسی میکنیم. از شما دعوت میکنیم مطالعه این مطلب کاربردی و خوشمزه را از دست ندهید.
قبل از هر چیز توصیه میکنیم نمک سفید آشپزخانه را با نمک آبی یا صورتی جایگزین کنید. قیمت نمک آبی و صورتی نسبت به فوایدی که برای سلامتی بدن دارند، کاملا ارزشش را دارد که بابت خرید افزودنی شورمزه سالمتر کمی بیشتر هزینه کنید.
مواد لازم:
اگر غذاهای گیاهی را ترجیح میدهید و نمیخواهید حلیم بادمجانتان گوشت داشته باشد، این دستور پخت را امتحان کنید. علاوه بر این مدل حلیم بادمجان، توصیه میکنیم به عنوان یک گیاهخوار یا وجترین طرز پختن اسفناج را هم یاد بگیرید.
برای پخت بادمجان، ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی برش بزنید و به دو قسمت تقسیم کنید. سپس روی بادمجانها نمک بپاشی. سپس روی بادمجانها آب بریزید و به مدت نیم ساعت در آب نمک نگه دارید تا بادمجان هنگام سرخ شدن، روغن کمتری جذب کند. هنگام پختن کوکو سیب زمینی نیز میتوانید همین ترفند را به کار بگیرید تا سیب زمینیها کمتر روغن جذب کنند.
پس از گذشت نیم ساعت، بادمجانها را بشویید، روی پارچه خشکی بچینید و کمی فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود. سپس آنها را در روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف بادمجانها کاملا سرخ شد، آنها را از تابه خارج کرده و در یک صافی یا دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.
عدس را در قابلمهای بریزید و آنقدر آب بریزید تا روی آن را بپوشاند. کمی نمک و زردچوبه بیافزایید و 20 دقیقه صبر کنید تا عدس کاملا له شود. سپس پیاز داغ درست کنید. به این منظور پیازها را نگینی یا خلالی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید. سپس سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. در نهایت کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید تا پیاز طلایی رنگ شود. از همین روش تهیه پیازداغ میتوانید برای طعم دار کردن گوشت استفاده کنید. گردوها را هم با چاقو خرد کنید؛ تا اندازهای که زیر دندان احساس شوند.
بعد از سرخ شدن بادمجان، 2 تا 3 قاشق غذاخوری زعفران آب شده، 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین و نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز به آن اضافه کنید. این افزودنیها در پختن آبگوشت هم بسیار کاربردی هستند. بادمجان را خوب له کنید، سپس گردوی خرد شده و عدس را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در مرحله آخر تابهای را روی حرارت بگذارید و حلیم بادمجان را در آن تفت دهید. در نهایت کشک را بیافزایید.
در این مقاله دو مدل طرز پختن حلیم بادمجان را توضیح دادیم و راهنماییتان کردیم چطور با و بدون گوشت این غذای لذیذ و خوشمزه را بپزید. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت 24 باشیم.
نظرات کاربران