طرز پختن پفک هندی بدون روغن و با روغن

پفک هندی ترکیبی از نشاسته ذرت و ساگو رنگی است و به دلیل وجود نشاسته، بعد از خوردن آن احساس سیری میکنید. از آنجایی که برای پخت پفک هندی بدون روغن به نمک نیاز دارید، برای اینکه این پفک خانگی سالمتر باشد، بهتر است از نمک آبی استفاده کنید. به این منظور، ابتدا شیرجوش یا هر ظرف گود دیگری را بردارید، حدود 1⁄3 آن را با نمک پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام نمک را هم بزنید تا کاملا داغ شود. مراقب باشید که حرارت گاز صرفا باید نمک را داغ کرده و نسوزاند.
بعد از اینکه نمک خوب داغ شد، پفک هندیهای کاملا خشک را داخل نمک کمی فشار دهید و چند دقیقه (حدود 2 تا 3 دقیقه) صبر کنید. بعد از این مدت زمان، پفک شروع به پف کردن میکند. در این موقع، پفکها را زیر و رو کنید تا کاملا باز و نرم شوند. همین کار را برای همه پفک هندیهایتان انجام دهید و در نهایت با سس کچاب یا هر افزودنی دیگری که باب میل شماست، سرو کنید.
هنگام پختن هر چیزی از کیک خیس شکلاتی گرفته تا پفک هندی، باید ترفندها و نکات ریز و درشت آن را بدانید؛ در غیر این صورت، نتیجه کار آن طور که میخواهید، نمیشود. مهمترین نکته برای پختن پفک هندی بدون روغن این است که نباید کل پفکها را یک جا در ظرف نمک بریزید و بهتر است از پفکهای شکلدار و کوچک برای این کار استفاده نکنید؛ چرا که پفکها برای پف کردن باید کاملا به نمک آغشته شوند و در پایان نمک از آنها جدا شود.
همچنین پفک هندی باید کاملا خشک باشد؛ در غیر این صورت، نمک جذب پفک شده و شور میشود. برای جلوگیری از این اتفاق، میتوانید پس از پخت پفکها، همه را الک کنید تا اگر نمک اضافی به آنها چسبیده جدا شود. بعد از اتمام پخت نیز میتوانید از نمکها مجددا استفاده کنید.
اگر میزان روغن مصرفی برایتان اهمیتی ندارد، روش سادهتر، پختن پفک هندی با روغن است. برای این کار، در ماهیتابه کوچکی روغن زیاد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا روغن خوب داغ شود. برای تشخیص این مورد، دستتان را بالای روغن نگه دارید. در صورتی که گرمای روغن را احساس کردید، به دمای مناسب برای پختن پفک هندی رسیده است. حال وقت آن رسیده که پفکها را در روغن بریزید و مدام هم بزنید تا پف کنند. برای درمان میگرن با نمک میتوانید به پفک هندیتان در حال پخت، کمی نمک هیمالیا اضافه کنید.
توجه داشته باشید که پفک باید کاملا در روغن غوطهور باشد؛ در غیر این صورت پف نمیکند و احتمال تیره شدن و سوختن آن وجود دارد. اگر بابت ناسالم بودن پفک خانگیتان به دلیل مصرف زیاد روغن نگران هستید، بهتر است روش اول را برای پختن پفک هندی انتخاب کنید یا بعد از خارج کردن پفکها از روغن، آنها را روی دستمال جذب روغن بگذارید تا پفک هندی زیاد چرب نشود.
نکته مهم دیگر اینکه اگر پفکهای درشتی انتخاب کردهاید، برای اطمینان از اینکه به همه جای پفک روغن میرسد، باید یکی یکی آنها را سرخ کرده و به محض اینکه همه جای آن پف کرد، از روغن خارج کنید. در واقع، آگاهی از اینکه چه زمانی باید هر نوع ماده غذایی را از روی شعله بردارید و در صورت پخته نشدن چه کار باید انجام دهید، از مهارتهای مهم هر آشپز حرفهای است. برای مثال هر آشپز خبرهای میداند که اگر لپه قیمه نپخت چه کنیم.
روش سوم پختن پفک هندی، برای اینکه مطمئن باشید عصرانه کاملا سالمی برای فرزندانتان درست کردهاید، این است که به جای تهیه پفک آماده خودتان دست به کار شوید. درست کردن پفک هندی در خانه کار سادهای است و اگر به عنوان آشپز غذاهای زیادی را بلدید و به عنوان مثال طرز پخت آبگوشت با گوشت گوسفندی را میدانید، پفک درست کردن هم مثل آب خوردن برای شماست.
مواد موردنیاز:
برای اینکه پفک طعم بهتری داشته و مهمتر از این، سالمتر باشد، از نمک آبی 185 گرمی کریستالی استفاده کنید. البته کل بسته 185 گرمی برای این میزان پفک زیاد است و با یک بار خرید این مقدار نمک آبی، میتوانید بارها پفک هندی درست کنید. برای تهیه پفک هندی خوشمزه خانگی طبق دستور زیر عمل کنید:
در این مقاله طرز پختن پفک هندی را به دو روش با روغن و بدون روغن آموزش دادیم و راهنماییتان کردیم چطور خودتان در خانه پفک هندی درست کنید. نمکهای آبی بلو سالت طعم خاصی به پفک هندی میبخشند و آن را سالمتر میکنند. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلوسالت24 باشیم.
نظرات کاربران