طرز پختن کوکو سیب زمینی در ساده ترین راه

دسته بندی ها : مقالات
کوکوسیب ­زمینی، غذایی برای عاشقان سیب­ زمینی! شاید بتوان سیب زمینی را یکی از بهشتی‌­ترین گیاهان روی زمین مخصوصا برای ما ایرانی‌­ها دانست. اغلب غذا­هایی که سیب زمینی یکی از ترکیبات اصلی آن است، همیشه پرطرفدار بوده و هستند. کوکو سیب زمینی یکی از این غذا­های با بیس اصلی سیب زمینی است که در مدت زمان کوتاه و هزینه کم ­می‌­توانید آن را آماده کنید. در این مطلب طرز پختن کوکو سیب زمینی را با ترفند­ها و نکات مختلف یاد می‌گیرید. پس تا انتها همراه ما باشید.
طرز تهیه و پختن کوکو سیب زمینی

چگونه کوکو سیب زمینی درست کنیم؟

تهیه کوکو سیب زمینی اصلا کار سختی نیست. نکات و ترفند­های مهمی در مراحل مختلف پخت یک کوکو سیب زمینی پخته و خوشمزه وجود دارد که سعی کردیم در این مطلب به شما آموزش دهیم. معمولا در مرحله اول پخت کوکو سیب ­زمینی خوشمزه، بعد از شستن سیب ­زمینی‌­­ها، آ­ن‌­ها را آب‌پز می‌­کنند، سپس رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ می‌­ریزند. اما پیشنهاد ما این است که سیب ­زمینی­‌ها را یا آب‌پز نکرده یا هم مدت زمانی را که ­آن‌­ها را در آب، روی حرارت می­‌جوشانید، کاهش دهید و در واقع نیم پز کنید. در صورتی که سیب زمینی را آب‌پز می‌­کنید، بهتر است درون آب مقداری نمک اضافه کنید و برای این کار نمک آبی قیمت مناسبی دارد و با توجه به خواص بهترین گزینه است. اما اگر مرحله آب‌پز کردن سیب زمینی را انجام نمی‌­دهید، نیازی به این کار نیست.

مواد مواد نیاز برای کوکو سیب زمینی ساده:

  • تخم مرغ
  • پیاز
  • سیب­‌زمینی
  • روغن سرخ کردنی
  • نمک و ادویه جات مختلف شامل انواع فلفل و زردچوبه و پاپریکا
  • شوید یا تره
مواد لازم برای پختن کوکو سیب زمینی

طریقه پختن کوکو سیب زمینی:

  1. ابتدا سیب­ زمینی‌­ها را بشویید و پوست­ آن‌­ها را بگیرید.
  2. مرحله بعد رنده کردن ­سیب زمینی­ است که بعد از آن باید آب حاصل از رنده کردن را بگیرید و سیب­ زمینی‌­های آب­‌­گرفته را در ظرف تقریبا بزرگی بریزید.
  3. پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید. با فشار دست آب آن را بگیرید و به ظرف سیب زمینی­ اضافه کنید. افزودن پیاز کاملا اختیاری است اما برای پخت کوکو سیب زمینی خوشمزه پیشنهاد می­‌کنیم که این کار را انجام دهید.
  4. تخم مرغ­‌ها را در کاسه جداگانه‌ای بشکنید. دلیل این که تخم مرغ در کاسه جدا شکسته می­‌شود، یکی برای بررسی سالم بودن تخم­ مر­غ ­است و یکی هم برای اینکه تخم مرغ‌ها باید قبل از اضافه شدن کاملا هم زده شوند.
  5. تخم­ مرغ­‌های هم زده را به ترکیب سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا یک‌دست شود.
  6. مرحله بعد، مرحله بازی و خلاقیت با ادویه‌­جات و نمک­‌های مختلف و پختن کوکو سیب زمینی با سلیقه شخصی شماست. قیمت نمک صورتی و سایر نمک‌­ها آنقدر کم است که با استفاده از آن‌­ها هم، در عین به صرفه بودن کوکو سیب زمینی، بتوانید از بهترین طعم­‌دهنده­‌ها استفاده کنید. در بخش بعد مفصل‌تر درباره ادویه‌های سیب زمینی می‌خوانید.

ادویه‌ها؛ راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی

پیشنهاد می­‌کنیم برای مرحله 6 از محصولات بلو سالت استفاده کنید. با اضافه کردن نمک میوه که در شیرینی‌­پزی برای کمک به پف کردن شیرینی استفاده می‌­شود، می‌­توانید به کوکوهای خود پف دهید تا حجیم‌­تر شوند. نمک را به مخلوط اضافه کنید و به همراه شوید خشک، فلفل قرمز و سیاه پاپریکا و مقدار کمی پودر سیر کاملا هم بزنید. در این مرحله می­‌توانید به جای شوید از تره خورد شده هم استفاده کنید که به کوکوی شما طعمی نزدیک به سمبوسه جنوبی هم خواهد داد.

ادویه‌ها؛ راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی

ادامه مراحل پخت کوکو سیب زمینی

بعد از افزودن نمک آبی و صورتی و سایر نمک‌­ها و طعم­‌دهنده‌­های جادویی، تخم مرغ و سایر مواد گفته شده، مخلوط خود را آنقدر هم می‌­زنیم تا تقریبا کرم رنگ شود و بافت یک‌دستی به خود بگیرد. مایه آماده شده را برای 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار داده تا مواد مختلف به خورد هم رفته و یک مایه منسجم داشته باشید. البته اگر عجله دارید، می­‌توانید از این مرحله صرف نظر کنید.

تابه را روی گاز قرار داده تا کمی گرم شود، سپس مقداری روغن بریزید و بعد از گرم شدن روغن در اندازه‌های کوچک از مایه برداشته و در روغن بیندازید. در این مرحله از دستور پخت کوکو سیب زمینی، می‌­توانید به مایه کوکو شکل داده و از قالب‌­های مخصوص هم برای شکل­‌های مختلف استفاده کنید. کوکو­ها را بعد از سرخ شدن کافی خارج کرده و در کنار گوجه فرنگی برش داده شده، خیارشور، کمی ترشی و نان داغ و تازه سرو کنید.

رو­ش‌­های متفاوت پختن کوکو سیب زمینی جدید

کوکو به دلیل این­که ماده اصلی آن سیب زمینی است، خواص زیادی دارد. خواص سیب زمینی در کنار خواص سایر مواد این غذا، مثل طعم‌­دهنده­‌ها، در کوکو سیب زمینی مشاهده می‌­شود. مثلا درمان میگرن با نمک موجود در کوکو سیب زمینی، یا بهبود عملکرد قلب از فواید مصرف سیب زمینی است. به طرز پختن کوکو سیب زمینی­ به صورت ساده و روتین در بالا اشاره کردیم اما این غذا مانند بسیاری از غذا­های خوشمزه ایرانی، روش­‌های پخت متفاوتی دارد. در این قسمت چند روش برای پخت این غذای بی‌­نظیر معرفی می­‌کنیم.

پخت کوکو سیب­ زمینی با پنیر پیتزا

پنیر پیتزا یکی از موادی است که به هر ترکیبی اضافه شود، به خوشمزه شدن چند برابری آن کمک می‌­کند. یکی از این غذا­ها کوکو سیب زمینی است. برای این کار پنیر را روی مایه کوکو قرار داده و سپس سرخ کنید. البته راه ساده­‌تر برای استفاده از پنیر پیتزا در کوکو استفاده از فر و قالب‌­های آماده است. می‌­توانید پنیر را روی کوکو بریزید و آن را در فر قرار دهید. البته کوکوی بدون پنیر را هم می­‌توان در فر پخت؛ به این منظور کافی است قالب را به خوبی چرب کنید و سپس مایه را کف قالب بریزید.

پخت کوکو سیب زمینی زعفرانی

زعفران خوشمزه‌ترین ادویه ایرانی است که اضافه کردن آن به کوکو سیب زمینی می‌­تواند باعث رنگ زیبا و خوشمزه شدن کوکوی شما شود. بهترین زمان برای اضافه کردن زعفران به کوکو وقتی است که همه مواد مثل تخم مرغ و پیاز را اضافه کردید و کمی هم زدید. حدود یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مایه اضافه کنید و کامل هم بزنید تا رنگ و بوی زعفران را به خود بگیرد. البته برای باز شدن رنگ و طعم بیشتر زعفران بهتر است مایه را نیم ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس درون روغن سرخ کنید.

رو­ش‌­های متفاوت پختن کوکو سیب زمینی جدید

طرز تهیه کوکو سیب ­زمینی سوخاری

یکی دیگر از روش‌­های پخت کوکو استفاده از آرد سوخاری است. برای پخت کوکو سیب زمینی سوخاری، مایه کوکو باید کمی شل­‌تر درست­ شود. در این روش پخت باید ادویه جات را به آرد سوخاری اضافه کنید. اضافه کردن نمک صورتی 125 گرمی کریستالی به آرد سوخاری باعث می­‌شود که لایه سوخاری روی کوکو، خوش نمک شود. مایه کوکو را بردارید و با دست به آن شکل دهید. سپس درون آرد سوخاری غلت داده تا کاملا پوشانده شود و بعد از آن سرخ کنید تا کوکو سوخاری شما آماده شود.

پخت خوشمزه‌ترین کوکو سیب زمینی با نمک‌های آبی و صورتی بلوسالت

کوکو سیب زمینی غذا ساده و ارزانی بوده که با توجه به اینکه مدت زمان آماده کردن آن خیلی کم است، در زمان‌­هایی که وقت زیادی ندارید می‌­تواند بهترین گزینه برای شما باشد. کوکو یک غذای سالم و میان‌­وعده‌ای عالی است که با روش­‌های مختلفی که در این مقاله گفتیم، می­‌توانید بپزید و لذت ببرید. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز پختن کوکو سیب زمینی در ساده ترین راه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2020-2024 BLUESALT24 - All Rights Reserved©