طعم دار کردن گوشت برای کباب و استیک

دسته بندی ها : مقالات
حتی اکثر کسانی که عاشق انواع غذاهای گوشتی هستند، از بو و مزه گوشت خام فراری‌اند. به همین دلیل، طعم دار کردن گوشت یکی از مهم‌ترین ترفندهایی محسوب می‌شود که هر آشپزی باید بلد باشد. چه بخواهید گوشت را کبابی کرده و چه استیک درست کنید، باید روش‌های مختلف طعم دار کردن گوشت را بدانید و به کار بگیرید؛ در غیر این صورت، نتیجه بدتر از آن چیزی خواهد شد که انتظارش را داشتید. در این مقاله انواع مدل‌های طعم دار کردن گوشت را یاد می‌گیرید. از شما دعوت می‌کنیم تا انتها همراه ما باشید.
طعم دار کردن گوشت

طعم دار کردن گوشت قرمز برای کباب

نکته مهم برای طعم دار کردن گوشت کبابی این است که باید از نمک مرغوبی مانند نمک آبی اصل استفاده کنید تا بافت گوشت به اندازه کافی نرم شود. در غیر این صورت، هر ماده دیگری را هم که به کار بگیرید، گوشت مغز پخت نخواهد شد. همچنین نکته مهم دیگر، توجه به نوع گوشت است. گوشت گوسفند نسبت به گوساله بافت نرم‌تری دارد و به همین دلیل سریع‌تر می‌پزد. با این حال، چه بخواهید گوشت گوسفندی را کبابی کنید و چه گوشت گوساله، در هر دو حالت گوشت تازه بهتر و راحت‌تر مزه دار می‌شود.

در اولین مرحله به دو طرف تکه‌های گوشت فلفل سیاه بزنید و چند دقیقه صبر کنید. سپس در ظرف بزرگی کمی آب بریزید، رزماری و نمک بیافزایید و به مدت چند دقیقه گوشت را در این محلول بخوابانید. علاوه بر این روش، برای طعم دار کردن گوشت کبابی می‌توانید از ترکیب کیوی رنده شده، سس مایونز و نمک و فلفل استفاده کنید. به این منظور چند برش سطحی در گوشت ایجاد کنید و حداکثر به مدت یک ساعت در محلول مذکور بخوابانید. برای گوشت گوسفندی می‌توانید از ترکیب فلفل سیاه، زعفران دم کرده و سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.

طعم دار کردن گوشت چنجه

برای طعم دار کردن گوشت چنجه پیاز بزرگی را پوست بگیرید، بشویید و ریز رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به کاسه حاوی تکه‌های گوشت اضافه کنید. لیموترشی را هم بشویید، نصف کنید و آب آن‌ها را بگیرید. آبلیمو را به همراه ماست به کاسه اضافه کنید و نمک، فلفل و روغن زیتون را نیز بیافزایید. روی کاسه سلفون بکشید و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مواد به خورد گوشت بروند. برای مزه دار کردن گوشت برای کباب چنجه، پیشنهاد ما خرید نمک صورتی است؛ چرا که این نمک اصیل، کباب‌تان را خوش طعم‌تر می‌کند.

طعم دار کردن گوشت قرمز برای کباب

مزه دار کردن گوشت گوساله برای استیک

طعم دار کردن گوشت استیک با مزه دار کردن همان گوشت برای تهیه کباب متفاوت است و باید روش خاص دیگری را در پیش بگیرید. در این بخش راه مزه دار کردن گوشت برای پخت استیک را می‌آموزید. علاوه بر مواد زیر می‌توانید از فلفل دلمه‌ای هم استفاده کنید؛ اما قبل از آن حتما در مقاله ما بخوانید که کدام فلفل دلمه‌ای برای پختن مناسب است.

مواد موردنیاز:

  • نمک آبی: 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ½ پیمانه
  • سس سویا: ⅓ پیمانه
  • آب لیموی تازه: ⅓ پیمانه
  • سس ورستر شایر: ¼ پیمانه
  • ریحان خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 و ½ قاشق غذاخوری
  • جعفری خشک: 1 و ½ قاشق غذاخوری
  • فلفل سفید آسیاب شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • سیر ریز خرد شده (اختیاری): 1 قاشق چای‌خوری
  • سس فلفل تند (اختیاری): ¼ قاشق چای‌خوری

نحوه طعم دار کردن گوشت استیک

در مقاله دیگری توضیح داده‌ایم که نمک آبی از کجا بخریم. بنابراین اگر نمک آبی ندارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید. برای طعم دار کردن گوشت روغن زیتون، سس سویا، آب لیمو، سس ورستر شایر، ریحان، پودر سیر، جعفری، فلفل سفید، سیر خرد شده و سس فلفل تند را در مخلوط کن بریزید. حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. ماریناد را در یک کیسه پلاستیکی زیپ کیپ بریزید.

گوشت استیک را اضافه کنید تا کاملا به ماریناد آغشته شود. کیسه پلاستیکی را خوب فشار دهید تا هوای اضافی خارج شود و سپس کیسه را ببندید. به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت زمان، استیک را از ماریناد خارج کرده و آن را تکان دهید. ماریناد باقی مانده را دور بریزید. در نهایت استیک‌ها را به میزان دلخواه بپزید یا گریل کنید.

مزه دار کردن گوشت گوساله برای استیک

طعم دار کردن گوشت چرخ کرده

با استفاده از گوشت چرخ کرده می‌توانید غذاهای مختلفی مانند کباب تابه‌ای، همبرگر، ماکارونی و کتلت درست کنید. بسته به نوع غذا نحوه طعم دار کردن گوشت چرخ کرده نیز متفاوت خواهد بود؛ اما بهترین ادویه که برای طعم دار کردن گوشت در همه این غذاها به کار می‌رود، ادویه کاری است. ادویه کاری از چند ادویه معطر شامل دارچین، زردچوبه، تخم گشنیز و هل تشکیل شده و عطر و طعم بی‌نظیری به گوشت می‌بخشد؛ تا حدی که هوش از سر همه می‌برد و احتمالا به سرم نیاز پیدا کنید! در مقاله دیگری توضیح داده‌ایم که سرم قندی نمکی برای چیست.

مواد موردنیاز:

  • سیر : 2 قاشق چای‌خوری پودر سیر یا 2 حبه رنده شده
  • پودر گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر لیمو: ½ قاشق غذاخوری
  • پودر ترخون: بیش از ½ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک (ترجیحا نمک صورتی): به میزان لازم

با استفاده از ترکیب مواد فوق می‌توانید گوشت چرخ کرده‌تان را مزه دار کرده و از آن در انواع غذاهای خوشمزه استفاده کنید. یک بسته نمک صورتی 185 گرمی کریستالی برای بارها مزه دار کردن گوشت چرخ کرده‌ کافی است.

طعم دار کردن گوشت چرخ کرده

طعم دار کردن گوشت کبابی و استیک با نمک‌های آبی و صورتی بلو سالت

در این مقاله انواع روش‌های طعم دار کردن گوشت را توضیح دادیم و گفتیم در هر مورد از چه موادی باید استفاده کنید. به طور کلی قصد مزه دار کردن هر نوع گوشتی را که داشته باشید، نمک حرف اول را می‌زند. استفاده از نمک‌های مرغوبی مانند نمک آبی و صورتی تضمین می‌کند که بافت گوشت کاملا نرم شده و مغز پخت می‌شود. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات این مقاله پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.

 

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طعم دار کردن گوشت برای کباب و استیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2021 - BLUESALT24 | All rights reserved