طعم دار کردن گوشت برای کباب و استیک

نکته مهم برای طعم دار کردن گوشت کبابی این است که باید از نمک مرغوبی مانند نمک آبی اصل استفاده کنید تا بافت گوشت به اندازه کافی نرم شود. در غیر این صورت، هر ماده دیگری را هم که به کار بگیرید، گوشت مغز پخت نخواهد شد. همچنین نکته مهم دیگر، توجه به نوع گوشت است. گوشت گوسفند نسبت به گوساله بافت نرمتری دارد و به همین دلیل سریعتر میپزد. با این حال، چه بخواهید گوشت گوسفندی را کبابی کنید و چه گوشت گوساله، در هر دو حالت گوشت تازه بهتر و راحتتر مزه دار میشود.
در اولین مرحله به دو طرف تکههای گوشت فلفل سیاه بزنید و چند دقیقه صبر کنید. سپس در ظرف بزرگی کمی آب بریزید، رزماری و نمک بیافزایید و به مدت چند دقیقه گوشت را در این محلول بخوابانید. علاوه بر این روش، برای طعم دار کردن گوشت کبابی میتوانید از ترکیب کیوی رنده شده، سس مایونز و نمک و فلفل استفاده کنید. به این منظور چند برش سطحی در گوشت ایجاد کنید و حداکثر به مدت یک ساعت در محلول مذکور بخوابانید. برای گوشت گوسفندی میتوانید از ترکیب فلفل سیاه، زعفران دم کرده و سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.
برای طعم دار کردن گوشت چنجه پیاز بزرگی را پوست بگیرید، بشویید و ریز رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به کاسه حاوی تکههای گوشت اضافه کنید. لیموترشی را هم بشویید، نصف کنید و آب آنها را بگیرید. آبلیمو را به همراه ماست به کاسه اضافه کنید و نمک، فلفل و روغن زیتون را نیز بیافزایید. روی کاسه سلفون بکشید و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مواد به خورد گوشت بروند. برای مزه دار کردن گوشت برای کباب چنجه، پیشنهاد ما خرید نمک صورتی است؛ چرا که این نمک اصیل، کبابتان را خوش طعمتر میکند.
طعم دار کردن گوشت استیک با مزه دار کردن همان گوشت برای تهیه کباب متفاوت است و باید روش خاص دیگری را در پیش بگیرید. در این بخش راه مزه دار کردن گوشت برای پخت استیک را میآموزید. علاوه بر مواد زیر میتوانید از فلفل دلمهای هم استفاده کنید؛ اما قبل از آن حتما در مقاله ما بخوانید که کدام فلفل دلمهای برای پختن مناسب است.
مواد موردنیاز:
در مقاله دیگری توضیح دادهایم که نمک آبی از کجا بخریم. بنابراین اگر نمک آبی ندارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید. برای طعم دار کردن گوشت روغن زیتون، سس سویا، آب لیمو، سس ورستر شایر، ریحان، پودر سیر، جعفری، فلفل سفید، سیر خرد شده و سس فلفل تند را در مخلوط کن بریزید. حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. ماریناد را در یک کیسه پلاستیکی زیپ کیپ بریزید.
گوشت استیک را اضافه کنید تا کاملا به ماریناد آغشته شود. کیسه پلاستیکی را خوب فشار دهید تا هوای اضافی خارج شود و سپس کیسه را ببندید. به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت زمان، استیک را از ماریناد خارج کرده و آن را تکان دهید. ماریناد باقی مانده را دور بریزید. در نهایت استیکها را به میزان دلخواه بپزید یا گریل کنید.
با استفاده از گوشت چرخ کرده میتوانید غذاهای مختلفی مانند کباب تابهای، همبرگر، ماکارونی و کتلت درست کنید. بسته به نوع غذا نحوه طعم دار کردن گوشت چرخ کرده نیز متفاوت خواهد بود؛ اما بهترین ادویه که برای طعم دار کردن گوشت در همه این غذاها به کار میرود، ادویه کاری است. ادویه کاری از چند ادویه معطر شامل دارچین، زردچوبه، تخم گشنیز و هل تشکیل شده و عطر و طعم بینظیری به گوشت میبخشد؛ تا حدی که هوش از سر همه میبرد و احتمالا به سرم نیاز پیدا کنید! در مقاله دیگری توضیح دادهایم که سرم قندی نمکی برای چیست.
مواد موردنیاز:
با استفاده از ترکیب مواد فوق میتوانید گوشت چرخ کردهتان را مزه دار کرده و از آن در انواع غذاهای خوشمزه استفاده کنید. یک بسته نمک صورتی 185 گرمی کریستالی برای بارها مزه دار کردن گوشت چرخ کرده کافی است.
در این مقاله انواع روشهای طعم دار کردن گوشت را توضیح دادیم و گفتیم در هر مورد از چه موادی باید استفاده کنید. به طور کلی قصد مزه دار کردن هر نوع گوشتی را که داشته باشید، نمک حرف اول را میزند. استفاده از نمکهای مرغوبی مانند نمک آبی و صورتی تضمین میکند که بافت گوشت کاملا نرم شده و مغز پخت میشود. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات این مقاله پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.
نظرات کاربران