
طعم دار کردن ماهی در 3 روش ساده خانگی
اگر قصد دارید برای اعضای خانواده یا مهمانهایتان یک غذای لذیذ با ماهی درست کنید، م…
اگر قصد دارید برای اعضای خانواده یا مهمانهایتان یک غذای لذیذ با ماهی درست کنید، م…
نکات مهم درست کردن لازانیا در نگاه اول درست کردن لازانیا کمی زمانبر به نظر میرسد،…
چگونه کوکو سیب زمینی درست کنیم؟ تهیه کوکو سیب زمینی اصلا کار سختی نیست. نکات و ترفن…
طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی نکته مهم برای پف دار کردن کیک یزدی، افزودن نمکهای باک…
طرز تهیه کوکی ساده احتمالا در اکثر دستور پختهای کوکی از شیرینیپزهای مطرح دنیا، نم…
چگونه شور گل کلم درست کنیم؟ قبل از هر چیز یکی از نکات مهم این است که استفاده از نمک…
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه برای پخت کیک خیس شکلاتی، طرز تهیه و دستور…
طرز تهیه کیک ساده با شیر؛ طعمی لذیذ و خوشمزه کیک ساده یکی از خوشطعمترین کیکهایی …
خواص نمک برای پوست صورت چیست؟ سلولهای مرده میتوانند منافذ پوست را مسدود کنند و با…
نمک ید دار چیست؟ نمک یددار در اصل نمکی است که به آن ید اضافه میشود. ید ماده معدنی …
افزودن نمک در مرحله آخر پخت غذا؛ بهترین ترفند پختن لپه ناپز یکی از روشهایی که باعث…
اما مشکل این است که معمولا 5 ساعت زمان برای پخت کامل سیرابی نیاز است. بدینترتیب را…