نمک میوه چیست؟

دسته بندی ها : مقالات
قنادها و علاقه‌مندان به شیرینی و کیک‌پزی همواره دغدغه پف کردن محصولاتشان را دارند! پختن کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر شاید از نظر سلامتِ ماده غذایی عاقلانه باشد، اما یک شیرینی بدون پف به ما می‌دهد که هیچ‌گونه جذابیتی هم ندارد. نمک میوه یا Sodium citrate یکی از بهترین جایگزین‌ها برای جوش شیرین است. در قرن هجدهم میلادی هنگامی که دانشمندان روی خواص انواع نمک‌ها تحقیق می‌کردند، یافتن این ماده در آب‌های گرم، باعث استفاده مردم از آب‌های معدنی شده بود. در نمک میوه موادی از قبیل جوهر لیمو، آرد گندم، بیکربنات سدیم، نشاسته و پیروفسفات وجود دارد که در رفع بسیاری از بیماری‌ها مناسب است.اگر می‌پرسید «جایگزین نمک میوه چیست؟» باید بگوییم که خود این ماده یکی از بهترین انتخاب‌ها به‌جای بیکینگ پودر است؛ همان‌طور که نمک هیمالیا بهترین گزینه به‌جای نمک سفید خوراکی است.
نمک میوه چیست

اگر به شیرینی‌پزی و قنادی علاقه‌مند باشید، حتما نام جوش شیرین و بیکینگ پودر را شنیده‌اید. این مواد برای حجیم کردن نان و کیک استفاده می‌شوند؛ به عبارت‌دیگر، پف‌دار کردن شیرینی و کیک‌ها به‌وسیله جوش شیرین و بیکینگ پودر قابل دست‌یابی است. از آن‌جایی که جوش شیرین باعث عوارض فراوانی از جمله پوکی استخوان، بالا رفتن فشار خون، آسیب به روده، زخم معده، کاهش جذب ویتامین و کم‌خونی می‌شود، بهتر است از ماده جایگزین آن یعنی نمک میوه استفاده شود. اگر نمی‌دانید نمک میوه چیست، این مقاله برای شما نوشته شده است.

نام دیگر نمک میوه چیست؟ سدیم سیترات

قنادها و علاقه‌مندان به شیرینی و کیک‌پزی همواره دغدغه پف کردن محصولاتشان را دارند! پختن کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر شاید از نظر سلامتِ ماده غذایی عاقلانه باشد، اما یک شیرینی بدون پف به ما می‌دهد که هیچ‌گونه جذابیتی هم ندارد. نمک میوه یا Sodium citrate یکی از بهترین جایگزین‌ها برای جوش شیرین است. در قرن هجدهم میلادی هنگامی که دانشمندان روی خواص انواع نمک‌ها تحقیق می‌کردند، یافتن این ماده در آب‌های گرم، باعث استفاده مردم از آب‌های معدنی شده بود. در نمک میوه موادی از قبیل جوهر لیمو، آرد گندم، بیکربنات سدیم، نشاسته و پیروفسفات وجود دارد که در رفع بسیاری از بیماری‌ها مناسب است. چنانچه به‌دنبال بهترین جایگزین برای نمک طعام سفید می‌گردید، پیشنهاد ما خرید Blue salt است. در کشور عزیزمان، نمک آبی سمنان قیمت منصفانه و معقولی باتوجه‌به خواص شگفت‌انگیزش دارد. برای آشنایی با این نمک بی‌نظیر و سفارش آن، با شماره تلفن‌های داخل سایت تماس بگیرید.

نمک میوه چیست

خواص نمک میوه چیست؟ از بهبود نقرس تا لاغری

اگر می‌پرسید «جایگزین نمک میوه چیست؟» باید بگوییم که خود این ماده یکی از بهترین انتخاب‌ها به‌جای بیکینگ پودر است؛ همان‌طور که نمک هیمالیا بهترین گزینه به‌جای نمک سفید خوراکی است. اگر نمی‌خواهید به زخم معده، پوکی استخوان، کم‌خونی، فشار خون بالا و زخم روده مبتلا شوید، بهتر است هنگام پختن کیک، نان و شیرینی از نمک میوه به‌جای جوش شیرین استفاده کنید. در بخش‌های بعدی خواص نمک میوه را شرح خواهیم داد.

با مصرف نمک میوه، جوش‌های بدن را درمان کنید

آکنه یا جوش می‌تواند روی کلیه قسمت‌های بدن ما ایجاد شود. فرقی نمی‌کند در سنین نوجوانی باشید یا میان‌سالی! درهرصورت از روییدن جوش‌ها در امان نخواهید ماند. نمک میوه به‌دلیل داشتن عنصر روی، از بدن شما در برابر جوش‌ها محافظت می‌کند. اگر می‌خواهید صورت و بدنی عاری از آکنه داشته باشید، از سدیم سیترات به‌جای بکینیگ پودر در شیرینی‌های خود استفاده کنید.

آهن و منیزیم در Sodium citrate؛ قاتل مشکلات روماتیسمی

یکی از بیماری‌هایی که درمانی برای آن وجود ندارد، رماتیسم است! اما خبر خوب این است که با رعایت یک رژیم اصولی و خوردن مواد غذایی حاوی آهن و منیزیم، می‌توان این مشکل را کنترل کرد. نمک میوه نیز به دلیل داشتن این دو عنصر حیاتی بدن در کنار پتاسیم، باعث کم‌تر شدن مشکلات رماتیسمی می‌شود. اگر در منزل‌تان نان و کیک می‌پزید، به‌جای مصرف آمونیاک موجود در بیکینگ پودر، نمک میوه را استفاده کنید.

نمک میوه چیست

نمک میوه چیست؟ دارویی برای خنثی کردن اسید معده

میزان اسیدیته معده باید در حد نرمال باشد! چنانچه اسید معده‌تان بیشتر از حد معمول ترشح می‌شود، باید از خوردن نان، کیک و شیرینی‌های کارخانه‌ای امتناع کنید. Sodium nitrate یکی از بهترین مواد برای پختن کیک و نان و خنثی کردن اسید معده است. پتاسیم و کلسیم موجود در نمک میوه، نه‌تنها هیچ مشکلی برای معده شما به‌وجود نمی‌آورد، بلکه باعث بهبود و کنترل ترشح اسید معده نیز خواهد شد.

شیرینی‌های رژیمی با سدیم سیترات برای مبتلایان به اضافه وزن

اگر از چاقی رنج می‌برید و به‌دنبال خوردن کیک و شیرینی رژیمی هستید، باید از نمک میوه به‌جای جوش شیرین استفاده کنید. همان‌طور که خواص نمک دریا برای لاغری قابل چشم‌پوشی نیست، سدیم نیترات نیز یکی دیگر از مواد مفید برای حذف اضافه وزن است. این ماده مغذی به‌دلیل نداشتن کالری، چربی و قند، یکی از بهترین حجیم‌کنندگان کیک و شیرینی است.

به نقرس مبتلا شده‌اید؟ نمک میوه را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید

بیماری نقرس یکی از دردناک‌ترین مشکلاتی است که با خوردن سدیم نیترات قابل درمان است. وجود عنصر منیزیم در نمک میوه، باعث بهبود شرایط بیماران مبتلا به نقرس می‌شود. در کنار کلیه این خواص بی‌نظیر، از نمک میوه برای بهبود بیماری‌هایی نظیر وبا، سرماخوردگی، سردرد و اسهال نیز استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید یک سبک زندگی سالم داشته باشید، باید دکمه شروع آن را از آشپزخانه بزنید! به‌همین‌دلیل است که مصرف نمک میوه در پختن کیک، شیرینی و نان بسیار توصیه می‌شود.

نمک میوه چیست

اساسی‌ترین کاربرد نمک میوه در آشپزی چیست؟

افرادی که نمی‌دانند نمک میوه برای چیست، تمایلی نیز به خرید و استفاده آن ندارند! اما کسانی که به قنادی و شیرینی‌پزی علاقه‌مندند، این ماده شگفت‌انگیز را در سبد خرید خود قرار می‌دهند. در کنار هوادهی و پف‌دار کردن شیرینی و کیک، کاربردهای دیگری نیز برای نمک میوه دیده می‌شود. پخت بهتر مواد غذایی یکی از موارد استفاده سدیم سیترات است.

اگر می‌خواهید ترتیلای آرد برنج و گندم بپزید، با ریختن نمک میوه در هنگام تهیه خمیر، محصولی خوشمزه و دلپذیر تولید کنید. افرادی که علاقه بسیاری به پنکیک‌های حجیم و ترد دارند، بهتر است در مواد تشکیل‌دهنده آن به‌جای جوش شیرین از نمک میوه استفاده کنند. کیک یزدی که یکی از محبوب‌ترین کیک‌های ایرانی شناخته می‌شود، با استفاده از Sodium citrate طعمی لذیذ و ظاهری دلچسب خواهد داشت.

با مصرف نمک میوه، سلامتی خود و عزیزانتان را تضمین کنید

در این مقاله به‌طور مفصل توضیح دادیم که نمک میوه چیست و چه خواص و کاربردهایی دارد. از آن‌جایی که در این ماده بی‌مانند عناصر آهن، منیزیم، پتاسیم، روی و کلسیم وجود دارند، درمان بیماری‌های بسیاری از طریق نمک میوه درمان می‌شوند. نقرس، رماتیسم، بیماری‌های مربوط به اسید معده، چاقی و آکنه را با جایگزین کردن این ماده با جوش شیرین درمان یا کنترل کنید. کیک یزدی‌های رژیمی پخته‌شده با نمک میوه با حداقل شکر و روغن، یکی از بهترین خوراکی‌ها برای افرادی است که قصد کم‌کردن وزن خود را دارند.

سوالات متداول

01نمک میوه چیست؟

نام دیگر نمک میوه، سدیم سیترات است و ماده ای است که مشابه با جوش شیرین در کیک پزی و برای پف کردن کیک مورد استفاده قرار می گیرد. با این تفاوت که عوارض استفاده از جوش شیرین را به همراه ندارد.

02نمک میوه چه خواصی دارد؟

بر اساس تحقیقات انجام شده استفاده از نمک میوه یا سدیم سیترات باعث کاهش وزن، بهبود بیماری نقرس و جلوگیری از آن و همچنین جلوگیری از فشار خون می شود.

03نمک میوه چه کاربردی دارد؟

استفاده از نمک میوه عموما برای قنادان و شیرینی پزی ها توصیه می شود. خصوصا که جایگزین بسیار مناسبی برای جوش شیرین است. همچنین از نمک میوه می توان برای استفاده در خانه نیز برای پخت انواع شیرینی جات استفاده کرد.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمک میوه چیست؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2020-2024 BLUESALT24 - All Rights Reserved©