5 روش برای پختن تخم مرغ خوشمزه و جذاب

آب پز کردن سادهترین روش در بین انواع پختن تخم مرغ است. تخم مرغ آب پز به تخم مرغی گفته میشود که همراه با پوستهاش در یک قابلمه آب جوش پخته شده باشد. برای تهیه تخم مرغ آب پز، یک قابلمه را با آب به اندازهای پر کنید که حدود 5 سانتیمتر از تخم مرغهای شما را بپوشاند. هنگامی که آب به جوش آمد، تخم مرغهای خود را در آن قرار دهید. بگذارید 10-12 دقیقه بماند و بجوشد.
بعد از اینکه کمی بیشتر از 10 دقیقه جوش آمدند، آنها را بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شوند. در این مرحله پوستهها باید به راحتی با دست جدا شوند. با این حال، اگر پوسته جدا نشد، بلافاصله پس از بیرون آوردن از آب جوش، آنها را در آب یخ فرو کنید. تخم مرغهای آب پز به تنهایی با کمی نمک طعم عالی دارند و به ویژه برای میل کردن این مدل تخم مرغ خرید نمک آبی توصیه میشود. سفیده تخم مرغ آب پز سرشار از پروتئین و همه آن چیزی است که ورزشکاران برای تجدید قوای خود و عضلهسازی نیاز دارند.
درست کردن تخم مرغ عسلی تقریبا با فرایندی که در قسمت قبل توضیح دادیم، مشابه است. با این تفاوت که برای پختن تخم مرغ عسلی، زمان پخت را باید به نصف کاهش دهید و مانند طرز پخت کیک یزدی با پف عالی ترفندهایی دارد. به این منظور، قابلمه یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب پر کنید؛ به نحوی که تقریبا 5 سانتیمتر بالاتر از تخم مرغها آب باشد. تخم مرغ را به آرامی در ظرف آب در حال جوش بیاندازید و تایمری را برای 6 دقیقه تنظیم کنید. بعد از این مدت زمان، تخم مرغها را بیرون آورید و مستقیما در حمام یخ قرار دهید.
نتیجه اینکه سفیده تخم مرغ با این روش پخته میشود، اما زرده شل و عسلی باقی میماند. تخممرغهای عسلی در فنجانهای تخممرغ سرو میشوند. برای صرف تخم مرغ در فنجان، باید با قاشق به پوسته آن ضربه بزنید تا بشکند و سپس با قاشق چایخوری نوش جان کنید. یکی دیگر از راههای خوردن تخممرغ آب پز این است که آنها را روی نان تست همراه با نمک، فلفل، سس تند، سس کچاپ یا هر چاشنی موردعلاقه دیگر میل کنید.
تخم مرغ هم زده حاصل مخلوط کردن زرده و سفیده و پختن آنهاست. درست کردن تخم مرغ با این روش بسیار آسان است. به این منظور باید به اندازه دلخواه تخم مرغ را در ظرفی بشکنید، کمی شیر به آن اضافه کنید و همه را با همزن بزنید. این مخلوط را در ماهیتابه بریزید و بگذارید بماند تا سفت شود. در همین حین، تخم مرغ را مدام در تابه جابهجا کنید تا کاملا بپزد و از طرف دیگر، نسوزند.
یکی از چیزهای مهم در مورد این تخم مرغها همه کاره بودن آنهاست. میتوانید تخم مرغ هم زده را ساده میل کنید و یا پنیر رنده شده، پیاز سرخ شده، فلفل دلمهای و قارچ اضافه کنید. در مقاله دیگری توضیح دادهایم که کدام فلفل دلمه ای برای پختن مناسب است.
هر کسی میتواند این تخم مرغهای خوشمزه و خامهای را درست کند و اصلا کار سختی نیست. سفیده تخممرغها را در تابهای روی حرارت متوسط بشکنید و به ازای هر تخممرغ یک کره کوچک اضافه کنید. با کفگیر هم بزنید، زردهها را اضافه کنید و بگذارید با سفیده تخم مرغ و کره ترکیب شوند. سپس، 4 تا 5 دقیقه با حوصله به هم زدن ادامه دهید. در طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد نیز هم زدن باحوصله تخم مرغ اهمیت زیادی دارد. بعد از این مدت، تخم مرغها باید شروع به سفت شدن و جمع شدن کنند.
درست قبل از اینکه تخم مرغها را از روی اجاق بردارید، کمی شیر یا خامه ترش اضافه کنید. آن را هم بزنید، سپس تخم مرغها را بردارید و به صورت ساده یا روی نان تست سرو کنید. برای طعم بهتر، سبزیجات یا چاشنیهای دلخواه را روی آن بپاشید.
برای درست کردن املت، ابتدا با تهیه تخم مرغ همزده شروع کنید. مخلوط تخم مرغ را به همان روشی که برای تخم مرغهای هم زده انجام می دهید، در تابه بریزید. این بار به جای اینکه تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید، بگذارید بماند و به همین شکل دایرهای پخته شود. وقتی پخته و سفت به نظر رسید، آن را از وسط تا کنید و از تابه بیرون بیاورید تا سرو کنید. به عبارت دیگر، املت همان تخممرغهای هم زده بدون هم زدن است.
البته یکی از جذابیت های اصلی هر املت، همه چیزهایی است که می توانید در آن بچینید. گوشت، سبزیجات، پنیر، نمک صورتی یا هر چیز دیگری را که دوست دارید، اضافه کنید تا تخم مرغهای شما فوق العاده خوشمزه شود. اگر نمیدانید نمک صورتی از کجا بخریم، مقاله دیگر ما را بخوانید. فریتاتا هم تقریبا همان املت است. تنها تفاوت این است که فریتاتا باز میماند، اما املت قبل از سرو از وسط تا میشود.
در این مقاله 5 روش پختن تخم مرغ خوشمزه را توضیح دادیم. شما میتوانید با خرید انواع و اقسام نمکهای آبی و صورتی فروشگاه بلو سالت مانند نمک آبی 250 گرمی دانه شکری طعم بینظیر و متفاوتی به تخم مرغ آب پز، نیمرو، املت یا فریتاتای خود ببخشید. در پایان اگر سوالی دراین باره دارید، خوشحال میشویم در بخش نظرات پاسخگوی شما همراهان عزیز و همیشگی بلو سالت باشیم.
نظرات کاربران