نمک میوه چیست؟

دسته بندی ها : مقالات
قنادها و علاقه‌مندان به شیرینی و کیک‌پزی همواره دغدغه پف کردن محصولاتشان را دارند! پختن کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر شاید از نظر سلامتِ ماده غذایی عاقلانه باشد، اما یک شیرینی بدون پف به ما می‌دهد که هیچ‌گونه جذابیتی هم ندارد. نمک میوه یا Sodium citrate یکی از بهترین جایگزین‌ها برای جوش شیرین است. در قرن هجدهم میلادی هنگامی که دانشمندان روی خواص انواع نمک‌ها تحقیق می‌کردند، یافتن این ماده در آب‌های گرم، باعث استفاده مردم از آب‌های معدنی شده بود. اگر می‌پرسید «جایگزین نمک میوه چیست؟» باید بگوییم که خود این ماده یکی از بهترین انتخاب‌ها به‌جای بیکینگ پودر است.
نمک میوه چیست

اگر به شیرینی‌پزی و قنادی علاقه‌مند باشید، حتما نام جوش شیرین و بیکینگ پودر را شنیده‌اید. این مواد برای حجیم کردن نان و کیک استفاده می‌شوند؛ به عبارت‌دیگر، پف‌دار کردن شیرینی و کیک‌ها به‌وسیله جوش شیرین و بیکینگ پودر قابل دست‌یابی است.

نام دیگر نمک میوه چیست؟ سدیم سیترات

قنادها و علاقه‌مندان به شیرینی و کیک‌پزی همواره دغدغه پف کردن محصولاتشان را دارند! پختن کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر شاید از نظر سلامتِ ماده غذایی عاقلانه باشد، اما یک شیرینی بدون پف به ما می‌دهد که هیچ‌گونه جذابیتی هم ندارد. نمک میوه یا Sodium citrate یکی از بهترین جایگزین‌ها برای جوش شیرین است. در قرن هجدهم میلادی هنگامی که دانشمندان روی خواص انواع نمک‌ها تحقیق می‌کردند، یافتن این ماده در آب‌های گرم، باعث استفاده مردم از آب‌های معدنی شده بود. در نمک میوه موادی از قبیل جوهر لیمو، آرد گندم، بیکربنات سدیم، نشاسته و پیروفسفات وجود دارد. چنانچه به‌دنبال بهترین جایگزین برای نمک طعام سفید می‌گردید، پیشنهاد ما خرید Blue salt است. در کشور عزیزمان، نمک آبی سمنان قیمت منصفانه و معقولی باتوجه‌به کیفیت شگفت‌انگیزش دارد. برای آشنایی با این نمک بی‌نظیر و سفارش آن، با شماره تلفن‌های داخل سایت تماس بگیرید.

نمک میوه چیست

خواص نمک میوه چیست؟

اگر می‌پرسید «جایگزین نمک میوه چیست؟» باید بگوییم که خود این ماده یکی از بهترین انتخاب‌ها به‌جای بیکینگ پودر است.

نمک میوه چیست

 

نمک میوه چیست

اساسی‌ترین کاربرد نمک میوه در آشپزی چیست؟

افرادی که نمی‌دانند نمک میوه برای چیست، تمایلی نیز به خرید و استفاده آن ندارند! اما کسانی که به قنادی و شیرینی‌پزی علاقه‌مندند، این ماده شگفت‌انگیز را در سبد خرید خود قرار می‌دهند. در کنار هوادهی و پف‌دار کردن شیرینی و کیک، کاربردهای دیگری نیز برای نمک میوه دیده می‌شود. پخت بهتر مواد غذایی یکی از موارد استفاده سدیم سیترات است.

اگر می‌خواهید ترتیلای آرد برنج و گندم بپزید، با ریختن نمک میوه در هنگام تهیه خمیر، محصولی خوشمزه و دلپذیر تولید کنید. افرادی که علاقه بسیاری به پنکیک‌های حجیم و ترد دارند، بهتر است در مواد تشکیل‌دهنده آن به‌جای جوش شیرین از نمک میوه استفاده کنند. کیک یزدی که یکی از محبوب‌ترین کیک‌های ایرانی شناخته می‌شود، با استفاده از Sodium citrate طعمی لذیذ و ظاهری دلچسب خواهد داشت.

سوالات متداول

01نمک میوه چیست؟

نام دیگر نمک میوه، سدیم سیترات است و ماده ای است که مشابه با جوش شیرین در کیک پزی و برای پف کردن کیک مورد استفاده قرار می گیرد. با این تفاوت که عوارض استفاده از جوش شیرین را به همراه ندارد.

02نمک میوه چه کاربردی دارد؟

استفاده از نمک میوه عموما برای قنادان و شیرینی پزی ها توصیه می شود. خصوصا که جایگزین بسیار مناسبی برای جوش شیرین است. همچنین از نمک میوه می توان برای استفاده در خانه نیز برای پخت انواع شیرینی جات استفاده کرد.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نمک میوه چیست؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2020-2024 BLUESALT24 - All Rights Reserved©