طرز تهیه میگو برای قلیه، میگو پفکی و میگو سرخ شده

دسته بندی ها : مقالات
میگو یکی از پرطرفدارترین و پرخاصیت‌ترین غذاهای دریایی در سراسر دنیا محسوب می‌شود. میگو سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، فسفر، ویتامین D، ویتامین A و B12 است. همچنین بر‌خلاف ماهی طبع گرمی دارد. به همین دلیل اگر با خوردن ماهی مشکل دارید، میگو جایگزین مناسب برایتان محسوب می‌شود. همچنین برای پخت غذاهایی مانند قلیه ماهی می‌توانید میگو را جایگزین ماهی کنید. در این مقاله تهیه میگو برای قلیه، میگو پفکی و میگو سرخ شده را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین اگر به دنبال آموزش مناسب برای پاک کردن میگو هستید این مقاله برای شما نوشته شده است. 
طرز تهیه میگو و آموزش غذاهای مختلف با میگو

آموزش تمیز کردن میگو؛ نحوه پوست گرفتن میگو و نکات پوست‌گیری

تمیز کردن میگو یکی از مهم‌ترین مراحل طرز تهیه میگو ساده، قلیه میگو و میگو پفکی است. این آبزی سخت پوست را برای جلوگیری از تلخ شدن آن باید با دقت و ظرافت خاصی تمیز کنید. اگر تصمیم گرفته‌اید کار تمیز کردن میگو را در منزل انجام دهید، ابتدا باید پوست روی میگو را به‌طور کامل بردارید. برای اینکه این کار را راحت‌تر انجام دهید از یک چاقو کمک بگیرید. در نهایت برای تهیه فیله میگو، سر و دم آن را با چاقو ببرید. بسته به سلیقه و تمایلتان‌ می‌توانید دم میگو را جدا نکنید.

برای جدا کردن پوست، میگو را باید طوری در دستتان بگیرید که قوس کمر میگو به سمت شما باشد. سپس با استفاده از چاقو یک برش سطحی روی انحنای وسط میگو ایجاد کنید. توجه داشته باشید که فشار خیلی عمیق نباشد. زیرا میگو بافت لطیفی دارد و ممکن است له شود. بعد از اینکه برش را انجام دهید، با استفاده از دست پوست میگو را باز کنید تا رگ سیاه یا اصطلاحا روده میگو با قابل مشاهده باشد. با استفاده از نوک چاقو، رگ سیاه را به‌طور کامل از میگو جدا کنید. این کار را با دقت و به‌صورت کامل انجام دهید. رگ میگو تا انتهای کمر وجود دارد و برای جلوگیری از تلخ شدن میگو بعد از پخت باید به‌صورت کامل خارج شود. برای مزه‌دار کردن میگو نیز ما خرید نمک آبی سمنان را پیشنهاد می‌کنیم.

آموزش پاک کردن میگو 

طرز تهیه قلیه میگو؛ غذای دریایی اصیل جنوب کشور

یکی از غذاهای اصیل جنوبی که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد، قلیه میگو است. طرز تهیه این غذا شباهت بسیاری به قلیه ماهی دارد. با این تفاوت که به جای ماهی در آن از میگو استفاده می‌شود. برای تهیه این خورش خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید.

  • آماده‌سازی مواد اولیه: ابتدا باید مواد اولیه شامل میگو، سبزیجات (گشنیز و شنبلیله)، اودیه‌جات (نمک، فلفل، پودر سیر، پودر دانه گشنیز)، پیاز، سیر، آرد و عصاره تمر هندی را آماده کنید.
  • آماده‌سازی میگو: سپس باید میگو‌ها را به نحوه‌ای که در مقاله توضیح دادیم تمیز کنید. بعد از تمیز کردن، میگو را به‌مدت نیم ساعت در مقداری نمک و آب جوش قرار دهید. در آخر میگو‌ها را آبکشی کنید تا نمک‌ اضافی آن گرفته شود.
  • مخلوط کردن تمر هندی و آرد: در زمانی‌که میگو را داخل آب و نمک قرار دارید، در یک ظرف دیگر عصاره تمر هندی را با مقداری آب گرم مخلوط کرده و بعد آن را از صافی رد کرده و آن را با آرد ترکیب کنید.
  • آماده کردن سبزی قلیه میگو: گشنیز و شنبلیله باید کاملا ریز شوند. سپس در یک ماهیتابه پیازی که به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید را با مقداری روغن تفت دهید. سپس سیر له شده را اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید. بعد از سرخ شدن سیر و پیاز، سبزی را اضافه کرده و با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. سپس باید ادویه‌ها و عصاره تمر هندی اضافه شوند و در نهایت مقداری آب اضافه می‌کنیم تا مواد به‌طور کامل بپزند.
  • اضافه کردن میگو: در آخرین مرحله باید میگو‌ها را به سبزی‌های در حال جوش اضافه کنید. بهترین زمان برای اضافه کردن میگو به سبزی قلیه، 5 دقیقه آخر پخت است.

توجه داشته باشید که اگر میگو بیشتر از این زمان بپزد سفت می‌شود. برای نرم شدن بافت میگو و عمیق شدن طعم‌دهی نمک صورتی خرید مناسبی محسوب می‌شود.

آموزش طرز تهیه قلیه میگو به‌صورت گام به گام

طرز تهیه میگو پفکی؛ از مزه‌سازی تا نحوه تهیه سس میگو پفکی

موادی که برای تهیه میگو پفکی نیاز دارید شامل میگو، تخم‌مرغ، ماست، آرد، بکینگ‌پودر، آبلیمو، پیاز، زعفران و ادویه‌های نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر می‌شود. برای تهیه این غذا مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا باید میگوها را تمیز کنید یا از میگو‌های تمیز شده و بسته‌بندی استفاده کنید.
  2. میگو‌ها را در ظرف مناسبی به مدت 3 دقیقه با آب و نمک بپزید و سپس آبکش کنید.
  3. پیاز را به‌صورت ریز رنده کنید. سپس آب پیاز را بگیرید و با ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر) و آبلیمو مخلوط کنید.
  4. میگوهای پخته شده را داخل مواد بخوابانید و با دست ماساژ دهید تا مواد به‌طور کامل به خورد میگوها برود. سپس روی ظرف یک سلفون بکشید و به مدت یک ساعت بگذارید در یخچال استراحت کند.
  5. در این فاصله برای آماده کردن سس میگو پفکی، در ظرف مناسبی ماست، تخم‌مرغ، آرد و بکینگ پودر، ادویه‌ها و زعفران دم کرده را به‌طور کامل مخلوط کنید.
  6. بعد از یک ساعت میگوهایی که در یخچال گذاشته بودید را بیرون بیاورید و میگو‌ها را از مخلوط پیاز خارج کنید. سپس آن‌ها را داخل ظرف سس میگو بریزید و برای اینکه سس به‌طور کامل به خورد میگو برود، آن را با دست ماساژ دهید.
  7. حالا مخلوط میگوهایی که در سس خوابانده شده‌اند را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
  8. بعد از گذشت این زمان، میگوها را در قابلمه کوچکی که با روغن داغ پر شده است، سرخ کنید.

توجه داشته باشید که برای پخت کامل میگو‌ها حرارت را کم کنید. برای طرز تهیه میگو پفکی و دریافت نتیجه دلخواه و طرز تهیه هر غذای دیگری مانند طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد در توستر، باید نکات و مراحل پخت غذا به دقت و کامل انجام شوند.

ظرز تهیه و نحوه آماده‌سازی سس میگو پفکی

طرز تهیه میگو سرخ شده و نکات مزه‌دار کردن میگو

میگو سرخ شده یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین غذاهایی است که با میگو می‌توانید درست کنید. در ادامه طرز تهیه میگو سرخ شده با برنج را به شما آموزش می‌دهیم. برای تهیه این غذا ابتدا باید میگو‌ها را با دقت و به‌طور کامل پاک کنید. سپس نوبت به مرحله مهم مزه‌دار کردن میگو می‌رسد. برای مزه‌دار کردن یک پیاز متوسط و چند حبه سیر را رنده کنید. سپس باید نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و مقداری ریحان را به پیاز و سیر اضافه شوند. میگو را داخل مواد آماده شده قرار دهید و با دست ماساژ دهید تا مواد به‌طور کامل به خورد میگو برود. سپس روی ظرف یک سلفون بکشید و به مدت یک تا دو ساعت اجازه دهید تا در داخل یخچال استراحت کند.

بعد از گذشت این زمان، میگو‌ها آماده سرخ شدن هستند. داخل یک ماهیتابه یا ظرف گود مقداری روغن بریزید و میگو‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. برای اینکه میگو‌ها سفت نشوند، قبل از سرخ کردن می‌توانید آن‌ها را به مدت 2 دقیقه در آب بپزید. میگو سرشار از ید است؛ بنابراین ترکیب میگو و نمک صورتی برای تیروئید و بهبود عملکرد آن مفید هستند.

آموزش سرخ کردن میگو

حفظ خاصیت میگو و طعم‌دهی عمیق با نمک‌های آبی و صورتی

در این مقاله با طرز تهیه میگو برای قلیه، میگو پفکی و میگو سرخ شده آشنا شدیم. در این موارد مانند طرز تهیه میگو پلو ساده، طرز تهیه میگو پلو شیرازی و طرز تهیه میگو سوخاری مهم‌ترین کاری که باید انجام شود که نقش مهمی بر طعم و کیفیت غذا دارد، تمیز کردن میگو است. سپس باید مزه‌دار کردن میگو را با حوصله و دقت بالایی انجام دهید. میگو یک ماده غذایی پر‌خاصیت است؛ بنابراین برای حفظ ارزش غذایی آن و مزه‌دار کردن آن به بهترین نحو بهتر است از ادویه‌های باکیفیت و نمک‌های معدنی مانند نمک آبی و نمک صورتی استفاده کنید. با مصرف این نمک‌ها علاوه‌بر حفظ خواص میگو، از مزایای دیگر این مواد معدنی مانند لاغری شکم با نمک و تنظیم فشار خون بهره‌مند خواهید شد.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه میگو برای قلیه، میگو پفکی و میگو سرخ شده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2020-2024 BLUESALT24 - All Rights Reserved©