چه نوع فلفل دلمه ای برای پختن مناسب است؟

در این مقاله به پاسخ این پرسش میپردازیم و راهنماییتان میکنیم چگونه از فلفل دلمهای برای پخت غذا استفاده کنید. پس اگر اهل آشپزی هستید و قصد دارید بهترین غذاها را با انواع فلفل دلمه ای تهیه کنید؛ این مقاله قطعا برایتان جذاب خواهد بود.
فلفل دلمه ای (Bell pepper) در رنگهای مختلف و انواع فلفل دلمه ای نر و ماده در طبیعت یافت میشود. در این بخش از مقاله با انواع فلفل دلمه ای رنگی آشنا میشوید و میآموزید از هر نوع فلفل در چه غذاهایی استفاده کنید. نکته جالب اینکه به همراه هر نوع فلفل دلمهای، افزودن اندکی نمک آبی تاثیر شگرفی در طعم و مزه غذا ایجاد کند و به همین دلیل خرید و فروش نمک آبی تا این اندازه طرفدار دارد. برای مشاهده قیمت هر کیلو نمک آبی نیز میتوانید به صفحه این محصول در سایت مراجعه کنید.
فلفل دلمه ای قرمز سرشار از ویتامین C است. این فلفل دلمه ای رنگی خطر ابتلا به برخی از مشکلات سلامتی یا بیماریهای مرتبط با افزایش سن را کاهش میدهد. این فلفل بالاترین میزان مواد مغذی در بین فلفلهای شیرین را دارد. از این رو استفاده از فلفل دلمه قرمز در غذا به دلیل ریزمغذیهایی همچون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی فواید بسیاری خواهد داشت. همچنین این فلفل دلمه ای در عین داشتن کالری، کربوهیدرات و چربی کم، طعم بینظیری دارد.
بسیاری از افراد میپرسند که فلفل دلمه ای قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود؟ در پاسخ باید گفت این سبزی کم کالری را میتوانید بهصورت پخته یا خام در سالاد، سوپ و کاسرول (نوعی پیش غذای فرانسوی) استفاده کنید. فراموش نکنید که افزودن نمکهای رنگی مانند نمک صورتی و آبی، طعم این غذاها را نیز لذیذتر خواهد کرد. قیمت نمک آبی و صورتی نسبت به مزایا و فوایدی که این نمکها دارند بسیار مقرونبهصرفه خواهد بود.
فلفل دلمه ای سبز حاوی مقادیر فراوانی از ویتامین E و B6 است. همچنین در ترکیبات این نوع فلفل دلمه ای، ویتامین C نیز وجود دارد. فلفل دلمهای سبز بهعنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلولهای شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت میکند. در میان دنیای فلفل دلمهایها، انواع سبز رنگ، تلخی بیشتری دارد؛ بنابراین اگر میخواهید از این نوع فلفل برای غذا استفاده کنید، کوچکترینها را انتخاب کنید. فلفل دلمه سبز در نوع کوچک، شیرینتر هستند.
توجه داشته باشید بخارپز کردن و همچنین تفت دادن این فلفل دلمه ای باعث کاهش ویتامینهای آن نمیشود؛ بنابراین میتوانید این ماده غذایی را به هر روشی که دوست دارید تهیه و میل کنید. برخی افراد برای طعم بهتر سیرابی نیز از فلفل دلمه سبز در این نوع غذا استفاده میکنند. فلفل دلمه ای سبز باعث ایجاد طعمی متفاوت و عالی در سیرابی میشود.
اگر برایتان سوال است که علت سفت شدن سیرابی چیست؟ ما در مقالهای در این باره توضیحاتی کامل دادهایم. پیشنهاد میکنیم برای برطرف کردن این مشکل هنگام پخت سیرابی، این مطلب را مطالعه کنید.
فلفل دلمه ای زرد غنی از ویتامین C و A است. فلفل دلمهایهای زرد رنگ در اصل فلفل سبز رسیدهای هستند که به دلیل pH خاک تغییر رنگ دادهاند. این نوع فلفل دلمهای طعم شیرینی دارد و بسیار آبدار است. به دلیل بیشتر رسیده شدن این ماده غذایی، مواد مغذی فلفل دلمه زرد، بیشتر از فلفل دلمهای سبز است. درصورتیکه این سوال برایتان مطرح است که با فلفل دلمه ای زرد چی درست کنم؟ باید به شما بگوییم که این نوع فلفل دلمه ای رنگی جذاب در غذاهای مختلف از جمله پیتزا و انواع سالاد قابلاستفاده است و باعث مغذیتر این نوع غذاها نیز میشود.
اگر به آشپزی علاقه دارید و میخواهید ترفندهای جذاب برای پخت غذا را نیز یاد بگیرید ما در بلاگ بلوسالت 24 مقالهای با عنوان تاثیر جوش شیرین برای پخت لپه آماده کردهایم. پیشنهاد میکنیم اگر میخواهید مشکل پخت لپه ناپز را حل کنید سراغ مطالعه این مقاله بروید.
فلفل دلمه ای نارنجی سرشار از کاروتنوئید و بتاکاروتن است. این مواد پیشساز ویتامین A بوده و برای سلامت چشمها بسیار مفید است. خواص این نوع فلفل دلمه رنگی مشابه با خواص هویج است و باعث تقویت بینایی میشود. فلفل دلمه نارنجی یک آنتیاکسیدان قوی محسوب میشود و با استفاده از این ماده غذایی میتوانید از انواع سرطان جلوگیری کنید.
یکی از چالشهایی که بسیاری از افراد در آشپزی با آن مواجه میشوند، پخت کیک یزدی با پف عالی است. در مقاله آموزش طرز تهیه کیک یزدی با پف عالی، میتوانید این ترفند را یاد گرفته و بهترین و خوشمزهترین کیک یزدی را در خانه تهیه کنید.
فلفل دلمهایها، فارغ از رنگشان از نظر جنسیت نیز با هم تفاوت دارند. اگر انتهای فلفل دلمهای 3 برجستگی دیدید، آن فلفل نر و در صورت مشاهده 4 برجستگی ماده است. برخی افراد میپرسند که فلفل دلمه نر برای پخت و پز است یا ماده؟ در پاسخ باید گفت فلفل دلمهایهای ماده تخم بیشتری دارند و نسبت به نرها، شیرینتر هستند؛ اما بر اثر پختن یا تفت دادن تلخ میشوند.
در نتیجه فلفل دلمهایهای ماده با 4 برجستگی بیشتر در تهیه سالاد و غذاهای سرد به کار میروند. از طرف دیگر فلفل دلمهایهای نر تخم کمتری دارند و نسبت به نوع مادهها کمی تندتر هستند. از این نوع فلفل برای آشپزی و پخت غذا استفاده میشود. به این ترتیب هنگام تهیه فلفل دلمه مخصوص پخت و پز، باید به نر و ماده بودن فلفلها دقت کنید و صرفا رنگ آنها، تفاوت چشمگیری ایجاد نمیکنند. اگر برای پخت و پز قصد خرید نمک ید دار داشتید، به بخش فروشگاهی سایت مراجعه کرده و در بستهبندی موردنظرتان این نوع نمک را تهیه کنید..
در این مقاله با انواع فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد، نارنجی و همچنین فلفل دلمه نر و ماده آشنا شدید. اکنون میدانید چگونه بهترین نوع فلفل دلمه ای را برای رنگ و لعاب بخشیدن به سفرهتان انتخاب کنید. در پایان از شما تقاضا داریم هرگونه سوال یا تجربهای درباره پخت غذا با فلفل دلمهای دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر همراهان عزیز و همیشگی بلوسالت 24 به اشتراک بگذارید. کارشناسان در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
از آنجاییکه فلفل دلمهای قرمز مدت زمان طولانیتری متصل به ریشه باقی میماند، بیشترین مواد مغذی را دارد.
فلفلهایی را بخرید که سفت، تیره رنگ و براق هستند. چنین فلفلهایی مدت زمان بیشتری ماندگار خواهند بود، ضمن اینکه سفت بودنشان باعث میشود راحتتر بتوانید در شکل و اندازه موردنظرتان خورد کنید.
شما میتوانید فلفل دلمهای تازه را به مدت یک هفته در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید. البته قبل از قرار دادن در یخچال، نباید فلفلها را بشویید. همچنین انواع فلفل دلمهای تا 6 ماه در ظروف دربسته در فریزر قابل نگهداری هستند.
دورد، سپاس گزارم از مطلب خوبتون، من به آشپزی علاقه مند هستم و به تازگی در یک رستوران مشغول شدم ما از فلفل دلمه ای سبز و زرد و قرمز برای تهیه دلمه سبزیجات استفاده میکنیم میخوام بدونم نمک صورتی میتونه روی طعم محتویات غذا اثر خاصی داشته باشه؟ و برای افرادی که منع مصرف نمک دارند چطور؟ تشکر از سایت بلوسالت
حسین عزیز سلام
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که همراه بلوسالت هستی.
نمک صورتی سرشار از املاح معدنی کمیاب و مفید برای بدن است و استفاده از آن در غذا علاوه بر ایجاد طعم دلنشین نقش مهمی در سلامتی دارد.
برای اینگونه افراد توصیه می شود قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
چه ایده جالبی جذابتر کردن غذای کم نمک کودک با فلفل دلمه ای رنگی، بچه های من واقعا بد غذا هستن. ممنون از بلو سالت
زهره عزیز سلام
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که همراه ما هستید.
سلام، فلفل دلمه ای نر و ماده به لحاظ خاصیت هم متفاوت هستند؟؟؟یا فقط طعم یکسانی ندارن؟؟
عسل عزیز سلام
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که همراه بلوسالت هستی
فلفل دلمه ای نر و ماده همونطور که در متن آمده به لحاظ طعم با هم متفاوت هستند
سلام من تا به حال فلفل دلمه ای با نمک صورتی نخوردم منظورتون اینه که نوع نمک طعم متفاوتی از نمک سفید یا نمک دریا داره؟؟؟؟
لیلا عزیز سلام
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که همراه بلوسالت هستی، تفاوت اصلی در خواص و املاح موجود در انواع نمک است.
فلفل دلمهای سبز علاوه بر اینکه یک آنتی اکسیدان قوی محسوب میشه به عنوان بمب ویتامین C هم شناخته شده و برای افرادی که در مقابل بیماری هایی مثل سرماخوردگی و کرونا سیستم ایمنی ضعیفی دارند بسیار مفید هست.
مهسا عزیز سلام
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که تجربه اتون رو با ما درمیان گذاشتید.
سلام
طبق چیزی که اینجا مطرح شده فلفل دلمه ای نر برای پخت و پز و آشپزی و فلفل دلمه ماده داخل سالاد جذابتر خواهد بود.
فرزانه عزیز سلام
بله دقیقا همینطوره، از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که همراه بلوسالت هستید.
عطر و طعمی که فلفل دلمه ای به غذا میده بی نظیره مخصوصا کنار مرغ که طعمش رو دلنشین تر و جذابتر میکنه
سلام آرش عزیز
از فیدبک شما بسیار ممنونم و خوشحالیم که تجربه اتون رو با ما درمیان گذاشتید.
برای گرفتن بوی بد مرغ چه رنگ فلفل دلمه مناسب تره؟ و اینکه در کدام مرحله فلفل دلمه به مرغ اضافه شود؟
عاشق سالاد این نوع فلفل هستم، فلفل دلمه ای های چند رنگ با لیمو ترش تازه ، خیار ، گوجه و کمی زیتون در آخر هم کمی نمک صورتی آسیاب میکنم داخلش محشره…..
سلام ترنم عزیز
ممنون از اینکه همراه ما هستید و خوشحالیم که تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
آیا نگهداشتن فلفل دلمه ای خردشده ازهردونوع درفریزر کاردرستی است؟